De cookie instellingen op deze website staan standaard op sta alle cookies toe zo dat we u de beste gebruikerservaring kunnen bieden. Als u verder gaat zonder de cookie instellingen aan te passen, gaan wij er vanuit dat u geen problemen heeft met het ontvangen van cookies van onze website. Echter, als u wilt, kunt u de instellingen op elk moment wijzigen onder de wijzig cookie instellingen link onderaan de pagina.        
+31(0)315 - 632 515
Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen

USB pen Elegance (3615)

Ecm Roegies van Algemene Vereniging van oud en actief dienend personeel van de koninklijke marine schreef op (09-06-2017):
5/5
"bestelling pennen en usb stick als ksdo voor onze leden ivm het 30 jarig bestaan"
Wij hebben voor onze leden dit kado besteld als afdeling avom den helder.
Service en communicatie aangaande bestelling kleur /opschrift werd in goede
communicatie gedaan .En we hebben het snel ontvangen. Wij vonden het klasse en hopen dat onze leden er verrast van kunnen zijn.

USB Stick Twist (3613)

Wilma van SKO West-Friesland schreef op (04-05-2017):
5/5
"USB stick"
Mooie bedrukking, op tijd geleverd, snelle reacties. Top!

USB stick Midgets (3662)

M v Beek van NTS schreef op (03-05-2017):
5/5
"Mooie USB, goede service!"
Heel tevreden met het eindresultaat. Leuke USB, mooie bedrukking en goede service. Levering precies conform afgesproken. Contact met Stravers erg prettig.

USB Stick Twist (3613)

Jacqueline de Jong van Nautim schreef op (30-03-2017):
5/5
"USB sticks met eigen logo"
Handige USB sticks voor eigen gebruik, maar ook mooi als relatiegeschenk. Ons logo staat er netjes opgedrukt. Ook de doosjes erbij besteld. Handig als je de USB stick wilt opsturen en niet los in een enveloppe wilt doen. Helemaal tevreden.

Promotie USB Memory stick Sanny (3629)

Rudi Kemperman van Unit 1 ICT schreef op (23-03-2017):
5/5
"Volgens verwachting !!"
100 Stuks besteld van de zwarte uitvoering. Deze mat uitgevoerde Stick is geen technisch hoogstandje maar zeer zeker geschikt als relatiegeschenk. De gekozen dubbelzijdige bedrukking is zoals verwacht. Service tijdens het uitzoeken van het gewenste model was ook goed en flexibel. Geen spijt van...

Luxe leren USB stick sleutelhanger (3665)

Ella van Versteden schreef op (22-02-2017):
5/5
"Mooie leren USB sticks"
Mooie aparte USB stick van leer, wat heel mooi is met een gestanst logo, dit gecombineerd met de goede service van Stravers, levert een tevreden klant!

USB Stick Twist (3613)

Karin van Brunschot van WDH RIJNLAND - Midden-Holland schreef op (16-02-2017):
4/5
"Snelle levering USB sticks"
De door mij bestelde USB sticks werden sneller dan verwacht geleverd. Zien er ook prima uit, mooi bedrukt!!

USB Stick Twist (3613)

Sarina Vroegindeweij van Muziekweb schreef op (16-02-2017):
5/5
"Prima service!"
Prima service, duidelijke afspraken en levering volgens afspraak. Helemaal tevreden!

Promotie USB Memory stick Sanny (3629)

W Verlangen van Creatorslab schreef op (16-12-2016):
5/5
"Goede kwaliteit, goede service"
Erg tevreden met de USB sticks (3.0 variant). De kunststof behuizing heeft een mooi mat effect en de bedrukking daarop is erg netjes. Tevens prettig dat ze al vanaf 50 stuks te krijgen zijn.

Houten USB stick Twist (3617)

Annemiek van Universiteit Utrecht schreef op (01-12-2016):
5/5
"Super!"
Goed contact, snelle levering ondanks Sinterklaas en zeer mooi eindresultaat!

Aluminium USB stick Cem (3618)

Drent van St GBKN Groningen en Drenthe schreef op (01-12-2016):
5/5
"Opdracht naar wens uitgevoerd"
Voor het eerst gebruik gemaakt van de diensten van deze organisatie en dat is prima bevallen. Goed en snel contact over en weer via de mail. Duidelijke instructies v.w.b. het aanleveren van materiaal (druk formaten). Snelle levering en het eindresultaat was uitstekend en geheel naar wens. TOP

USB Stick Twist (3613)

Gera van Kiem onderwijs en opvang schreef op (04-10-2016):
5/5
"klantgericht en snel!"
We hebben een goede keuze gemaakt door bij Stravers 325 USB-sticks met ons logo te bestellen: werken zeer klantgericht, denken mee en leveren snel!
Top gedaan Carlo en collega's!

Rubberen armband met usb stick (3641)

Rita Peeren van Speciaal basisonderwijs De Schans schreef op (03-10-2016):
5/5
"prachtig resultaat door professionele hulp"
Voor de dag van de leraar hebben wij voor de collega's een mooie attentie verkregen. Mede dankzij de professionele hulp (kleur, stansen of opdruk) van Basilja.

Zeker de moeite waard!

USB Stick Twist (3613)

Jolien Andries van Plankenkoorts VZW schreef op (22-09-2016):
5/5
"Geweldige service!"
Op de service valt niets aan te merken! Snel, vriendelijk, beleefd!
Hier kom ik nog dingen bestellen!

Houten USB stick Twist (3617)

Nina Peters van Pure Ingredients GmbH & Co. KG schreef op (17-08-2016):
5/5
"Unique USB sticks"
Very friendly and competent contact, high quality products. We ordered for the second time.

USB pen Laserpointer (3630)

jh.cooiman van Rotterdam schreef op (05-07-2016):
5/5
"Prima ondersteund"
Recent voor een evenement de USB-pennen aangeschaft. Daarbij werd ik goed ondersteund en was heel het proces van bestellen tot en met ontvangen duidelijk. De pennen bevallen prima.

USB Stick Twist (3613)

Niek Flipse van Facetscholen Kapelle schreef op (29-06-2016):
5/5
"Prima: aflevering en service"
Ik ben erg tevreden over de aflevering van USB-sticks (en ook van de powerbanks).
Mooie gravure, goed meegedacht in voortraject. Aanbevolen !!

USB Stick Twist (3613)

Ivo Flipse van obs de Moolhoek schreef op (28-06-2016):
5/5
"Prima!"
Erg tevreden met de USB-sticks. Logo staat er heel mooi op. Ook was de bestelling snel binnen. Prima!

USB Stick Twist (3613)

Monique de Vries van Mer ICT schreef op (22-06-2016):
5/5
"Snel en goed!"
Op 8 juni ons nieuwe logo naar Stravers verzonden. Op 22 juni al binnen. Snelle reacties per mail van Basilja en een snelle en goede levering. We hebben al eerder USB sticks bij Stravers besteld. En als het goed is, is het goed!

Houten USB stick Twister (3645)

Marco Wiggers van Marco Wiggers Financiële Diensten schreef op (21-06-2016):
5/5
"top geregeld!!!"
De service waarmee jullie werken kan een voorbeeld zijn voor vele andere bedrijven!!! Dank daarvoor!

Houten USB stick Future met sleutelhanger (3627)

Helma Gregoor van Basisschool de Plakkenberg schreef op (12-06-2016):
4/5
"Snel en vakkundig"
Zeer tevreden over recente twee leveringen.
Goed advies. Snel geleverd. Ziet er allemaal prima uit.

USB Stick Twist (3613)

Silvia van Bodegom van Liquidseal schreef op (10-06-2016):
5/5
"Geleverde USB sticks"
De USB sticks inclusief ons logo, in goede kwaliteit en volgens afspraak geleverd!

USB Stick Twist (3613)

N. de Jong van Maprima schreef op (02-06-2016):
5/5
"USB Sticks met bedrijfslogo laten graveren."
USB Sticks met bedrijfslogo laten graveren. Ziet er supermooi uit en het logo is nu slijtvast.

USB Stick Twist (3613)

Jacqueline de Bruijn van THOON schreef op (02-06-2016):
5/5
"Goede communicatie"
Alles prima geregeld. Goede communicatie en fijn dat er meegedacht is.
Tot de volgende keer.

USB Stick Twist (3613)

Kim Bergsma van Screen GP Europe B.V. schreef op (30-05-2016):
5/5
"Snel geleverd en mooi per stuk verpakt"
Wij bestellen onze USB sticks altijd bij Stravers. Ze zijn handig in gebruik en ook fijn als 'give away'. Leuk dat ze apart verpakt zijn in een mooi doosje.

USB stick Camera (3697)

Omar Chrkaoui van Studio Laila schreef op (25-05-2016):
4/5
"Zeer tevreden"
Mooie USB stick. Snelle service en goed geholpen. Ik kom hier zeker terug

USB Stick Classic (3611)

A.J.B. de Bie van Nationale Borg schreef op (23-05-2016):
5/5
"Betrouwbaar &goed"
*****Prima levering en kwaliteit van USB sticks

Houten USB stick Wood (3626)

Mounia Saidi van By IsMo schreef op (12-05-2016):
5/5
"Topservice"
Dit is de tweede keer dat ik de houten USB-sticks via Stravers bestel en ben zeer tevreden. Mooi product maar ook vanuit het bedrijf snelle respons en levering! Zeker een aanrader!

USB Stick Twist (3613)

Cynthia van Roos+Bijl schreef op (10-05-2016):
5/5
"Goede service!"
Wij hebben nu voor de tweede keer de USB sticks besteld. Ze zijn handig in gebruik maar ook fijn als give-away voor klanten. De service is goed met een snelle levering!

USB Sticks Venice (3643)

Lonneke de Beer van Lonneke de Beer Fotografie schreef op (09-05-2016):
5/5
"Dik tevreden"
Na bijna 3 weken wachten werd de levering telefonisch aangekondigd. Een paar dagen na de levering kreeg ik weer een telefoontje of alles goed was aangekomen en alles naar wens was. Dat beetje menselijke contact in dit "digitale tijdperk" vond ik zeer prettig. De USB-sticks zien er super strak uit en netjes per stuk verpakt. Ik ben dik tevreden!

USB Stick Twist (3613)

Simone van Zipper Consumer Activation schreef op (04-05-2016):
5/5
"Altijd top service en kwaliteit!"
Weer is het Stravers gelukt om ons uit de brand te helpen met een snelle, concrete oplossing voor een prima prijs. USB sticks voorzien van lasergravering zien er top uit!

USB Stick Twist (3613)

René Zoetemelk van Rene Zoetemelk Fotograaf en tekstschrijver schreef op (12-04-2016):
5/5
"klasse"
Regelmatig bestel ik USB sticks.. Steeds weer opvallende goede service en vriendelijkheid.. Top!!

USB sleutel Home (3681)

Simon Olman van Olman handelmaatschappij BV schreef op (08-04-2016):
5/5
"chatten heeft nut"
we waren op zoek naar USB sleutels en via de chat die ook gelijk opkomt op de site toch maar aan het chatten gegaan met Denise , die heeft me zeer vlot geholpen met goede prijzen en alles vlot afgehandeld , dus de chat werkt goed

USB Stick Twist (3613)

Herbert van VB Airsuspension schreef op (07-04-2016):
5/5
"USB- sticks en Key-cords"
Correcte afhandeling van de orders. Altijd netjes een drukvoorbeeld.
Telefonisch ook altijd netjes te woord gestaan.

Custom made USB sticks (3658)

M. Duijndam van APKL schreef op (05-04-2016):
5/5
"Supergoede service en snelle levering!"
Fantastisch geholpen, fijne en professionele contacten, je krijgt razendsnel antwoord op al je vragen, eindproduct ziet er super uit!!
Een aanrader!

Promotie USB Memory stick Sanny (3629)

Marja van der Burg van Unknown schreef op (05-04-2016):
"Unknown"
Snelle levering, goede service en snel en vakkundig antwoord op mijn vragen. Zeer tevreden.

USB sleutel Home (3681)

Linda Spek van Smits van Burgst schreef op (31-03-2016):
5/5
"Super service"
Goed advies, perfecte en snelle levering!

USB Stick Twist (3613)

Christine Moelard van Yamada Europe BV schreef op (30-03-2016):
5/5
"Uitstekende service!"
We bestellen al jaren verschillende producten bij Stravers en zijn uiterst tevreden over de uitstekende en snelle service en goede producten!

USB Stick Twist (3613)

W B Bijl van Lastechniek Oost BV schreef op (11-03-2016):
5/5
"Betrouwbaar"
Met deze USB sticks leveren we onze documenten uit aan onze klanten, de sticks zijn van hele goeie kwaliteit en heel betrouwbaar. En natuurlijk staat ons logo er ook nog eens heel mooi op.

USB memory stick Bamboo (3651)

Esselink van FOCUS schreef op (09-03-2016):
5/5
"Bamboe USB stick"
Ben zeer tevreden over het geleverde. De sticks zijn erg mooi, doen wat ze moeten doen en de levering was nog iets sneller dan afgesproken. Zodra ze op zijn, herhaal ik de bestelling!

USB sleutel Home (3681)

Stephanie Krabbenborg van Stephanie Krabbenborg, Professional Organizer schreef op (29-02-2016):
5/5
"Super service"
Denken goed mee. Snelle levering. Als er wat met een product is, wordt het direct vervangen/opgelost. Prettig contact.

USB Stick Twist (3613)

Annemarie van Arris Group schreef op (11-02-2016):
4/5
"Perfecte giveaway voor klanten."
Handige USB stick zelfs aan je sleutelbos vast te maken. Logo stond er mooi op een perfecte giveaway voor onze klanten.

USB sleutel Home (3681)

Barry Smits van Stichting Jeugdteams Zuid-Holland Zuid schreef op (10-02-2016):
5/5
"goed advies, snelle levering"
Goed geadviseerd over een passende USB-stick om een filmpje op te plaatsen voor onze medewerkers en supersnel geleverd!

USB Stick Classic (3611)

Tineke van de Poppe van Rodi Media schreef op (09-02-2016):
4/5
"Prima!"
Prima product en snelle levering!

USB memory stick Bamboo (3651)

Audrey Zschüschen van studio Kiem schreef op (27-01-2016):
3/5
"Bamboe USB stick met lasergegraveerd logo"
De USB sticks zijn erg mooi geworden!

Maar, helaas heb ik van te voren geen dummy ontvangen, die wel in de offerte omschreven stond en duurde de levering 2 weken langer dan op de site vermeld.

Maar goed, erg mooi materiaal waar mijn klanten ook waarde aan hechten.

Luxe leren USB stick sleutelhanger (3665)

Dennis Stevens van Calcio Italia schreef op (21-01-2016):
5/5
"Supermooie presentjes"
In eerste instantie heb ik voor deze USB-sticks gekozen omdat ze perfect bij ons merk aansluiten en er erg mooi uitzagen op de foto's. Dit heeft usbstick.nl helemaal waar gemaakt, prachtige kwaliteit en erg snel geleverd zelfs rond de feestdagen inclusief logo!

Houten USB stick Wood (3626)

Nicole Verbeek van Casey Fotografie schreef op (15-01-2016):
5/5
"Super USB stick"
Heb deze usb sticks besteld om de foto's van mijn klanten op te slaan.
Het is een mooie prijs kwaliteit verhouding!
Ik ben er super blij mee.
Ook de service was top!

USB Stick Twist (3613)

Vera van Nooteboom Textiles schreef op (14-01-2016):
5/5
"Goed geregeld"
We bestellen elk jaar honderden USB-sticks bij Stravers. Goed contact, snelle reacties en krijg altijd netjes een voorbeeld toegestuurd om te controleren of alles klopt. Zeer tevreden!

Luxe leren USB stick sleutelhanger (3665)

Deborah Engels van V33 schreef op (13-01-2016):
5/5
"Beoordeling Luxe leren USB stick sleutelhanger"
Prachtige, kwalitatieve USB.
Veel positieve reacties gekregen van onze klanten!

USB stick Creditcard (3650)

Evelien Landsman van Maas Communicatie schreef op (12-01-2016):
5/5
"usb sticks"
Prima opvolging van offerte stadium t/m levering usb sticks.

USB Stick Twist (3613)

Henk van nvt schreef op (12-01-2016):
5/5
"nvt"
Eerste keer USB sticks besteld en alles goed geregeld!

USB Stick Twist (3613)

Sander van De Sociale Maatschap schreef op (12-01-2016):
4/5
"Top geregeld"
Snelle actie en op tijd binnen.
Volgende keer ga ik zeker weer hier bestellen.

USB Stick Twist (3613)

Nicole van Unknown schreef op (12-01-2016):
"Unknown"
Voor de 2e keer USB Sticks Twist besteld met opdruk van bedrijfslogo. Goede service, snelle levering en strakke bedrukking.

USB Stick Twist (3613)

Cindy Langenhuijsen van Unknown schreef op (12-01-2016):
"Unknown"
Vandaag hele mooie USB-sticks met mijn logo binnen gekregen. Mooie kleur, mooie bedrukking. Super!

USB Sticks Venice (3643)

Ger G Berloth van Berloth Acc.&Belastingadviseurs. schreef op (15-12-2015):
5/5
"Service"
Na problemen met klevende USB hulsjes is alles na kontakt met een medewerkster van de klantenservice perfect en tot volle tevredenheid opgelost. Bij aflevering van de nieuwe zending werden er 200 nieuwe hulsjes kosteloos ter vervanging van de oude meegestuurd.
Dit bedrijf begrijpt hoe het hoort, hulde.

USB stick Bouwsteen (3714)

Margreet Poland van Ooms Bouw & Ontwikkeling BV schreef op (07-12-2015):
4/5
"USB-stick bouwblok"
De medewerkers hebben alles heel vlot afgehandeld. We hebben USB-sticks besteld die we al eerder hadden afgenomen, alleen de kleur blauw is niet helemaal gelijk aan de vorige bestelling, dit was echter op de proefdruk niet te zien. De USB met ons logo ziet er wel mooi uit.

USB Stick Twist (3613)

Henk van Loon van Manoeuvreschool schreef op (29-11-2015):
5/5
"USB sticks"
100 sticks besteld. Levering keurig conform afspraak. Goede service.