Home Informatie

Informatie


Aanlevering logo's Lasergravering Aantallen Showroom
Drukvoorstel Levertijden Wijzigingskosten Vragen
Bedrukkingskosten Prijzen Zichtmodellen Links
Startkosten Levering Leveringsvoorwaarden

Digitaal aanleveren logo's voor het bedrukken van USB sticks

Wij hebben geprobeerd onze website en werkwijze zo duidelijk mogelijk te maken, toch kunnen wij ons goed voorstellen dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, bijvoorbeeld hoe een logo voor bedrukte USB sticks het beste aangeleverd zou kunnen worden. Op onze informatiepagina kun je een boel antwoorden vinden. Is het nog niet helemaal duidelijk schroom dan niet om ons even te bellen of een mail te sturen.


Digitaal aanleveren logo's voor het bedrukken van USB sticks

Voor het bedrukken van USB sticks is het belangrijk dat wij de bestanden op de juiste wijze aangeleverd krijgen (vector .eps of .ai), omdat wij in veel gevallen uw logo om druktechnische redenen moeten kunnen aanpassen.
Wij zijn in de regel in staat om alle gangbare grafische bestanden te gebruiken.
Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met onze grafische afdeling, te bereiken via het algemene nummer: 0315 - 63 25 15.


Drukvoorstel

Na ontvangst van je bestelling ontvang je altijd een drukvoorstel, per mail of fax, ter controle/goedkeuring. Het drukvoorstel is in de meeste gevallen een schets van het door jou bestelde relatiegeschenk met de bedrukking op ware grootte of op schaal. Het drukvoorstel dient zeer zorgvuldig op fouten en/of gebreken te worden gecontroleerd en deze in het voorkomende geval per omgaande duidelijk gecorrigeerd of goedgekeurd aan ons te retourneren. Stravers Promotions B.V. is niet aansprakelijk voor afwijkingen, fouten en/of gebreken die door jou onopgemerkt zijn gebleven in het goedgekeurde drukvoorstel.


Bedrukkingskosten

Alle bedrukkingsprijzen die in ons assortiment aan USB sticks staan vermeldt (opdruk) zijn altijd per stuk, per kleur en per zijde.


Startkosten

Deze kosten hebben uitsluitend betrekking op de voorbereiding van het drukken van de relatiegeschenken. Hierin zijn onder meer begrepen machine instelkosten en de kosten voor het vervaardigen van drukplaten.
Startkosten worden altijd per kleur en per zijde (positie) berekend.


Lasergravering

Bij lasergraveringen hanteren wij een fair use policy omdat de tijd die wij dienen te besteden aan een lasergravering sterk afhankelijk is van het oppervlak en de dekking van het logo. Dit kan mogelijk betekenen dat er extra kosten in rekening gebracht moeten worden. Uiteraard wordt u hier zo spoedig mogelijk van op de hoogte gebracht voordat uw relatiegeschenken bestelling in behandeling wordt genomen.


Levertijden

USB sticks laten wij gedeeltelijk fabriceren door onze USB stick fabriek in China. Bijna al onze levertijden zijn standaard 12 tot 15 werkdagen (na goedkeuring van het drukvoorstel). Enkele modellen zijn op voorraad zijn binnen 5 werkdagen te leveren. Per artikel wordt duidelijk vermeld wat de levertijd is. In overleg met onze verkoopafdeling kan er eventueel een kortere levertijd worden besproken. Ook is het ene relatiegeschenk sneller te leveren dan het ander relatiegeschenk. Uiteraard ook in overleg.


Prijzen

Al onze prijzen zijn in Euro's, excl. verzendkosten, excl. BTW en gelden tot het verschijnen van de volgende catalogus of tot nader order. Invoer- en verwerkingsfouten in deze publicatie verplichten ons niet tot levering.
Geleverde artikelen kunnen in kleur en/of model een geringe afwijking hebben ten aanzien van het afgebeelde artikel in de catalogus of toegezonden monsters. De kleuren op deze internetsite kunnen meer afwijken, afhankelijk van uw beeldscherm en systeeminstellingen.


Levering

Alle relatiegeschenken worden af magazijn Ulft geleverd.
Indien wij uw bestelling moeten versturen, zullen wij hiervoor verzendkosten in rekening moeten brengen.


Aantallen

Bedrukte relatiegeschenken hebben altijd een minimale afname, welke vermeld is op de productpagina.

Wij zullen altijd proberen het door u bestelde aantal te leveren. Echter om productietechnische redenen is dit niet altijd het geval. Meer of minder leveranties van maximaal 5% kunnen dan ook voorkomen.


Wijzingskosten

Indien u na het plaatsen van een order bijvoorbeeld maten, kleuren, aantallen of opdruk wenst te wijzigen wordt hier minimaal € 11,50 wijzigingskosten voor in rekening gebracht.


Zichtmodellen

Om er zeker van te zijn dat het uitgekozen relatiegeschenk naar wens is, kunt u van vrijwel ieder artikel een zichtmodel aanvragen.
Niet werkende USB sticks kunnen wij gratis versturen en werkende exemplaren factureren wij. Stuu je de monsters retour dan crediteren wij de nota.


Leveringsvoorwaarden

Onze leveringsvoorwaarden zijn hier te vinden. Op verzoek kunnen deze ook kosteloos toegezonden worden.


Showroom

Stravers Promotions B.V. is gevestigd op industrieterrein 'De Rieze' te Ulft. Je kunt ons daar vinden op De Bolanden 4-6.
Onze showroom is dagelijks geopend van 8:30 uur tot 12:00 uur en van 12:30 uur tot 17:00 uur. Echter op vrijdag sluiten wij om 16:00 uur.
Uiteraard bent u van harte welkom in onze showroom waar een groot scala aan producten (relatiegeschenken, reclameartikelen etc.) zijn te vinden, onze deskundige verkoopmedewerk(st)ers informeren u graag over onze producten.


Vragen

Wij hebben ernaar gestreefd zo duidelijk mogelijk te zijn. Mocht je desondanks toch nog vragen hebben schroom dan niet om contact op te nemen met onze verkoopafdeling.
Onze medewerkers staan je geheel vrijblijvend te woord, te bereiken onder nummer: +31(0)315 - 63 25 15. je kunt ons natuurlijk ook altijd e-mailen: info@stravers.nl