2011: een nieuw jaar, nieuwe mogelijkheden

03-01-2011
nieuwe-usb-sticks-2011.jpg

Om de start van dit nieuwe jaar goed met u te kunnen vieren, biedt usbstick.nl u binnenkort een vernieuwd assortiment aan. Wij breiden onze collectie uit met ruim 25 nieuwe USB sticks, geschikt voor tal van gelegenheden.

Heeft u iets te vieren? Dan heeft u nu ook de keuze uit modellen in onder andere de vorm van een champagnekurk en slagroomtaart. Bent u echter op zoek naar een model die meer gerelateerd is aan de branche waarin u werkzaam bent? Onze USB stick specials zijn verrijkt met verschillende ontwerpen, waaronder een tractor, brandblusser en fotocamera.

Uiteraard hebben wij ook rekening gehouden met de mogelijkheid om in 2011 extra milieubewustzijn uit te stralen. Hiervoor hebben wij onze collectie houten USB sticks uitgebreid met een tweetal nieuwe modellen.

De USB sticks zijn behalve leuke gadgets ook uitermate geschikt om in te zetten als relatiegeschenk namens uw bedrijf. Het is uiteraard mogelijk om te personaliseren door ze te laten bedrukken met uw eigen logo. Hierdoor kunnen ze ook perfect dienen als promotiemateriaal op bijvoorbeeld beurzen, congressen of seminars.

Om het gebruiksgemak te verhogen worden alle nieuwe USB sticks, net als onze huidige modellen, Plug&Play geleverd. U kunt ze dus direct gebruiken!

Uitgelicht

Houten USB stick Nature USB stick Square Card Promotie USB Memory stick Sanny
     
2GB vanaf € 3,48
8GB vanaf € 3,74
2GB vanaf € 4,39
8GB vanaf € 4,65
2GB vanaf € 3,24
8GB vanaf € 3,49