30 januari: Gedichtendag

21-12-2013
Pennen usb.jpg

30 januari 2014 vindt alweer de Gedichtendag plaats. Op deze dag wordt de poëzie in Nederland en Vlaanderen in het zonnetje gezet. Het is ook meteen de start van de eerste poëzieweek, die muziek als thema heeft. Op deze prachtige poëtische dag, die wellicht in een sprookjeswereld bedekt met een witte zachte glinsterende deken plaats vindt, zal elke liefhebber weer met het dichtvirus besmet worden. Overal in het land zijn allerlei activiteiten in het teken van de poëzie. En daar kun je ook met bedrukte usb sticks op inspelen.

USB stick pennen om te pennen

Om het dichten nog populairder te maken en uw relaties vooral niet te laten vergeten dat ze op de Gedichtendag en/of poëzieweek zijn geweest kunt u ze een prachtig relatiegeschenk cadeau doen. Eentje, die de dichter in de mens doet oplaaien en misschien helpt bij het produceren van menig poëtisch juweeltje. Usbstick.nl heeft USB stick pennen in allemaal verschillende vrolijke kleuren. Deze zijn ideaal te bedrukken met uw bedrijfslogo. En een ieder met zo’n prachtpen kan alles wat hij of zij tegenkomt op internet of in documenten direct opslaan op de handige USB stick die in de pen zit verwerkt.

Bedrukte usb sticks als relatiegeschenk

Een super handig en mooi relatiegeschenk, waarmee u menigeen het dichtbloed onder de nagels vandaan haalt. Inspireer, maar verspreidt ook uw naam met deze USB pen, die overal mee naar toe te nemen is en dus ook door velen gezien gaat worden. Laat uw relaties in de pen kruipen en wie weet ontpopt zich een dichter uit een van hen. Die kans wilt u toch niet missen?

Wanneer u nog vragen of opmerkingen heeft over bedrukte usb sticks, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice: 0315-632515

Uitgelicht

Houten USB stick Wood Houten memorystick Wasknijper Full colour USB stick Doming
     
2GB vanaf € 3,24
8GB vanaf € 3,53
2GB vanaf € 3,32
8GB vanaf € 3,61
2GB vanaf € 4,23
8GB vanaf € 4,52