40 jarige bruiloft

30-09-2013
40-jaar.jpg

Een 40 jarige bruiloft is reden voor een groot en gedenkwaardig feest. Hartstikke leuk voor zowel het gelukkige echtpaar als de genodigden. Maar wat als de hele wereld zou kunnen genieten van het feest? Dat kan door het feest in een benefiet te veranderen. Elke gast geeft dan bij binnenkomst geld aan een goed doel. Na afloop van het feest, als het geld aan het goede doel gedoneerd is, krijgen de gasten een bedrukte USB stick waarop te zien is hoe het geld besteed gaat worden.


Bedrukte usb sticks aan de gasten meegeven

Natuurlijk kunt u dit bij nog veel meer gelegenheden doen! Bijzondere verjaardagen, feestdagen, bedrijfsfeesten, beurzen etcetera zijn ook uitstekende gelegenheden om geld in te zamelen voor een goed doel. Tijdens een benefiet kan iedereen wat goeds doen voor de wereld, wat elk feest een leuk en bijzonder tintje geeft.  

De USB sticks van usbstick.nl zijn ideaal om na afloop aan de gasten mee te geven. Usbstick.nl heeft een reusachtig assortiment aan te bedrukken USB sticks in alle soorten en maten, waaronder speciale custom made sticks. Alle USB sticks kunnen geheel naar uw inzicht worden bedrukt.


Altijd een usb stick die bij u past

Voor feesten als een 40 jarige bruiloft zijn USB sticks in de vorm van een poppetje een echte aanrader. Dan kunt u USB sticks uitdelen die op het echtpaar lijken. Of u kunt natuurlijk kiezen voor een andere grappige of romanstische vorm, zoals een taart, hartje, goudstaaf of wijnkurk. Bij usbstick.nl vindt u altijd de USB stick die bij u past.

Usb.stick.nl is expert op het gebied van bedrukte USB sticks voor alle gelegenheden. USB sticks zijn een voordelig, handig en gemakkelijk mee te nemen relatiegeschenk. Of u ze nu uitdeeld na een benefietfeest, tijdens een beurs of congres of promotionele actie; USB sticks zijn altijd een succes. Door middel van een bedrukking kan u de USB sticks een uniek persoonlijk tintje geven.    

Uitgelicht

Mini USB stick Shuffle Luxe USB memory pen Milaan USB stick Spectra
     
2GB vanaf € 3,01
8GB vanaf € 3,25
2GB vanaf € 3,65
8GB vanaf € 3,90
2GB vanaf € 3,40
8GB vanaf € 3,66