Aardbeienseizoen in Nederland

13-07-2013
aardbei-usb-176.jpg

Eind maart zie je ze al wat meer in de winkels verschijnen. Die heerlijke rode sappige driehoekachtige vruchtjes met groene stipjes. Vormt er zich al een beeld? Doch, in juni breekt het hoogtepunt van het seizoen van deze prachtvrucht aan. Een zoet èn gezond tussendoortje. Er zullen weinig mensen zijn die deze fruitsoort niet een warm hart toedragen. We hebben het natuurlijk over de aardbei en zodra het aardbeienseizoen in Nederland begint krijgen de groente- en fruitafdelingen in de Nederlandse supermarkten weer meer kleur en sfeer en vestigt menigeen de aandacht op deze beeldschone rode exemplaren door er een aanbieding van te maken. Usbstick.nl doet hier aan mee..

USB stick in de vorm van een aardbei

Ook u als bedrijf kunt op het Aardbeienseizoen in Nederland inspelen en de effecten van de aardbei loslaten op de werkvloer. Usbstick.nl helpt u daar graag bij met haar fijne te bedrukken USB stick in de vorm van zo’n rijpe rode aardbei. Deze vrucht huist een USB stick en is dus naast het hebben van een fris en fruitige aardbei ook reuze handig voor het opslaan van bestanden. Bovendien kunt u deze aardbei prima bedrukken met uw bedrijfslogo, waardoor een ieder die nieuwsgierig naar deze grappige aardbei is uw bedrijf onder ogen krijgt.

Het werk zou door dit rode juweeltje zoet en vreugdevol kunnen verkeren. Dit mooie usb relatiegeschenk brengt een lach op ieders gezicht die het mag aannemen en wellicht worden uw relaties hierdoor geïnspireerd en ziet u binnen de kortste keren allerlei baksels met verse aardbeien op het werk uitgedeeld worden. Profiteer dus van dit prachtige aardbeienseizoen!

Vraag vrijblijvend een offerte aan bij onze klantenservice en overtuig u van onze lage prijzen. Vervolgens ontvangt u van ons een proefdruk. Wij gaan pas over op het bestellen van de usb sticks in de vorm van een aardbei als u de proefdruk heeft goedgekeurd.

Uitgelicht

Luxe USB memory pen Milaan Kartonnen USB stick Green Choice USB Sticks Venice
     
2GB vanaf € 3,48
8GB vanaf € 3,78
2GB vanaf € 3,48
8GB vanaf € 3,78
2GB vanaf € 3,07
8GB vanaf € 3,36