Armbandjes met speciale betekenis zijn helemaal in

17-01-2013
usbarmband-91.jpg

Pesten heeft in 2012 door menige nare voorvallen weer meer aandacht in de media gekregen. En onlangs is er zelfs het anti pestpolsbandje gelanceerd. ‘You Are Good’ staat er op het groene rubberen bandje en dat klinkt erg positief. Eerder zijn dergelijke polsbandjes verschenen om zinloos geweld tegen te gaan of ze hadden een andere speciale betekenis. Kortom deze armbandjes zijn helemaal in. En daar speelt Usbstick.nl graag op in.

Wij hebben namelijk net zo’n prachtig polsbandje in het assortiment, maar daarin schuilt een verborgen, doch superhandig extraatje. Namelijk een USB stick. En die komt altijd van pas. En wanneer deze als hippe armband gedragen wordt kan men altijd en overal belangrijke bestanden opslaan, want de USB stick is zo altijd bij de hand. Hij is beschikbaar in verschillende vrolijke kleuren of hij kan geleverd worden in uw eigen huisstijlkleur.

Daarnaast kunt u dit USB bandje uniek cadeau doen als USB relatiegeschenk of gebruiken in verband met speciale momenten binnen het bedrijf. Zo kunt u uw bedrijfslogo erop drukken. Of er een positieve boodschap voor uw relatie bij vermelden, zodat hij of zij elke dag weer gemotiveerd op het werk komt! Misschien heeft uw bedrijf wel een belangrijk motto dat u wilt uitstralen naar de wereld, ook dat knalt van zo’n spetterende polsband af. Bovendien wordt zo’n coole armband graag gezien, dus reken maar dat uw bedrijf verzekerd is van reclame wanneer u deze rubberen USB stick armbandjes aanschaft als relatiegeschenk!

Uitgelicht

Houten USB stick Boek USB stick Gitaar Promotie USB Memory stick Sanny
     
2GB vanaf € 3,24
8GB vanaf € 3,53
2GB vanaf € 3,24
8GB vanaf € 3,53
2GB vanaf € 3,07
8GB vanaf € 3,36