Avondvierdaagse en USB sticks

19-05-2014
vierdaagse.jpg

De avondvierdaagse is elk jaar weer een leuk evenement voor kinderen. Gedurende vier dagen lopen grote groepen kinderen verschillende afstanden. Doen ze dat met succes, dan krijgen ze vaak een mooie medaille als aandenken. Een ander leuk aandenken zijn natuurlijk de foto’s die altijd weer gemaakt worden. Een perfecte manier om die foto’s aan de kinderen mee te geven is op een grappige en bedrukte USB stick.

Foto's op bedrukte usb sticks

Tijdens de avondvierdaagse staat beweging centraal, elke dag een flink aantal kilometers lopen, doen de meeste kinderen ten slotte niet vaak. Daarnaast is plezier natuurlijk ook erg belangrijk. Samen met vriendjes en vriendinnetjes de avondvierdaagse lopen, de hele avond liedjes zingen en af en toe lekker snoepen. Dat is wat dit evenement voor de meeste kinderen zo leuk maakt. Trotse ouders willen dit moment uiteraard vast leggen. Er worden op deze avonden dan ook vaak vele foto’s gemaakt.

Enkele jaren geleden was het vaak een heel gedoe om de juiste en leukste foto’s bij de goede kinderen en hun ouders te krijgen. Tegenwoordig hebben we digitale camera’s, waarmee meer en betere foto’s gemaakt kunnen worden. Ook hoeven foto’s niet altijd uitgeprint te worden. USB sticks zijn erg handig om veel foto’s onder een grote groep mensen te verspreiden. Het is een goedkope manier om foto’s te delen en men kan bovendien zelf uitzoeken welke foto’s men wil bewaren en welke niet. Kies daarom een geschikte USB stick uit op onze website Usbstick.nl en laat deze bedrukken met een leuke tekst of logo. In assortiment zijn zeker sticks te vinden die bij kinderen in de smaak zullen vallen. Een USB stick met foto’s is daarmee de perfecte manier om de avondvierdaagse af te sluiten. Goedkoop en gemakkelijk voor u, een leuk aandenken voor de ouders en kinderen!

Uitgelicht

Luxe leren USB stick sleutelhanger Houten USB stick Boek Mini USB stick Twister
     
2GB vanaf € 3,57
8GB vanaf € 3,82
2GB vanaf € 3,40
8GB vanaf € 3,66
2GB vanaf € 3,01
8GB vanaf € 3,25