Back-ups verdienen bijzondere omhulsels: bedrukte USB stick specials

12-10-2013
backup.jpg

Een computercrash is tegenwoordig een van de meest rampzalige voorvallen op de werkvloer. Gegevens gaan verloren, documenten worden gewist en belangrijke rapporten verdwijnen als sneeuw voor de zon. Zaken waarin uren werk is gestoken, kunnen soms binnen een minuut sneuvelen. Wilt u een dergelijke ramp voorkomen? Dan is het slim om regelmatig een back-up te maken van al uw data. Een USB-stick is een ideaal middel voor het extern opslaan van uw computerinhoud.

Mocht er onverhoopt iets gebeuren met uw desktop, dan kunt u dit compacte opslagmiddel gemakkelijk tevoorschijn halen om op een andere computer toegang te krijgen tot al uw documenten! Een bedrukte USB stick is dan ook een perfect relatiegeschenk voor uw zakelijke contacten. Bij usbstick.nl kunt u onder de noemer ‘USB stick specials’ te bedrukken USB sticks vinden die worden gekenmerkt door een bijzonder ontwerp. Deze unieke USB sticks zijn uitstekende opslagmiddelen waar uw relaties veelvuldig gebruik van zullen maken!

Promoot uw bedrijf met bedrukte USB stick specials

Kiest u er voor om een USB stick special weg te geven als promotioneel relatiegeschenk? Dan mag u de kans niet onbenut laten om dit functionele cadeau te laten bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo. Een bedrukte USB stick special kan uw logo op een subtiele manier laten opvallen, waardoor uw relaties op ongedwongen wijze worden herinnerd aan uw bedrijf. Bovendien zal uw bedrukking regelmatig opvallen op de kantoren van uw zakelijke contacten. Zo zorgt uw bedrukte USB stick special voor een goede promotie van uw bedrijf!

Groot assortiment aan te bedrukken USB stick specials

Bij usbstick.nl vindt u een divers aanbod aan te bedrukken USB stick specials. De USB sticks in het assortiment hebben een apart design en zijn van goede kwaliteit. Laat uw logo in het oog springen door het te laten drukken op een USB stick vliegtuig, een USB stick nekkoord of een USB stick koekje. Er is een ruime keuze aan leuke, originele te bedrukken USB sticks!
Heeft u vragen over een product of over uw bestelling? Dan kunt u deze uiteraard te allen tijde stellen. Een uitstekende service staat bij usbstick.nl namelijk voorop!

Uitgelicht

Houten USB stick Wood USB stick Wijnkurk USB Stick Twist
     
2GB vanaf € 3,24
8GB vanaf € 3,53
2GB vanaf € 3,24
8GB vanaf € 3,53
2GB vanaf € 2,99
8GB vanaf € 3,28