Backup van uw vakantiefoto

22-02-2013
usbvakantie-124.jpg

Wat is het fijn dat er zoiets als een fotocamera bestaat. Zo kan van alle speciale gebeurtenissen een momentopname gemaakt worden. Hoe leuk is het nagenieten met vrienden en familie. Vooral in de vakantie wordt er optimaal gebruik gemaakt van de camera. Steeds vaker zien we ambitieuze fotografen met grote lenzen rondlopen. Maar ook de digitale compact camera werkt vaak prima en kan die ene mooie berg of die prachtige zonsondergang goed op de foto zetten. Soms kan het zomaar voorkomen dat men per ongeluk op een knopje drukt en er plotseling nog maar één klik van een grote DELETE verwijderd is. Gelukkig valt dat vaak te annuleren, maar de schrik is altijd groot.

Wat als al uw prachtige vakantiefoto’s zomaar naar het lege niets geraken en ze pardoes weg zijn. Weg van de camera of weg van de computer. Een vakantieverhaal is altijd veel leuker om te vertellen wanneer men er leuke foto’s bij kan laten zien. Dat wil Usbstick.nl u niet laten overkomen en biedt u daarom de USB stick aan in allemaal kleuren, vormen en maten. Een uitermate geschikt usb relatiegeschenk, dat in uitstekende kwaliteit bedrukt kan worden met uw bedrijfslogo.
Zo blijkt een bedrukte USB stick een heel nuttig cadeau, waarmee u uw relaties behoedt voor het per ongeluk verwijderen van hun vakantiefoto’s. Men kan namelijk handig een backup van de vakantieplaatjes op de USB stick zetten. Zo bent u als bedrijf betrokken met uw relaties én maakt u tegelijkertijd goede reclame!

Uitgelicht

USB stick Champagnekurk USB stick Shirt Bamboe USB-stick Twist
     
2GB vanaf € 3,73
8GB vanaf € 3,99
2GB vanaf € 3,48
8GB vanaf € 3,74
2GB vanaf € 3,40
8GB vanaf € 3,66