Basisscholen klaar voor de toekomst dankzij gebruik van laptops in de klas

17-02-2013
schoolusb-119.jpg

In een samenleving die beheerst wordt door computers, laptops, smartphones en tablets mag het onderwijs natuurlijk niet achterblijven. Ieder modern onderwijsinstituut werkt al jaren met computers. Van basisscholen tot beroepsopleidingen, omgaan met computers is een vanzelfsprekende zaak. Tegenwoordig gaan veel scholen hier echter steeds verder in. Van digiboards - digitale schoolborden - tot speciale lessen met een tablet, het onderwijs is helemaal bij de tijd. Een nieuwere ontwikkeling is het toenemende gebruik van laptops in de klas op basisscholen. Kinderen komen thuis op steeds jongere leeftijd in aanraking met computers dus de school wil hier op aansluiten. Met laptops in de klas krijg je natuurlijk een andere manier van lesgeven. Anders voor de leraren en leraressen maar ook anders voor de leerlingen. Het werken met laptops betekent bovendien dat het gebruik van USB sticks in de klas niet kan uitblijven. Alle belangrijke schoolopdrachten moeten natuurlijk goed worden bewaard.

Omdat wij het belang van betrouwbare USB sticks als geen ander begrijpen voorzien wij u graag van de allerbeste bedrukte USB sticks! Onze uitgebreide collectie bestaat uit de meest uiteenlopende sticks. Grappige USB sticks in de vorm van poppetjes of aapjes maar ook stijlvolle houten exemplaren, wij hebben het in huis. Geweldig om cadeau te doen aan uw relaties en klanten, die de USB sticks zelfs door kunnen geven aan hun kinderen die op school met laptops gaan werken!

Natuurlijk bedrukken wij de USB sticks van uw keuze met het logo van uw bedrijf of met een persoonlijke boodschap. Zo maakt uw bedrijf op subtiele wijze deel uit van de digitale revolutie op lagere scholen! En we adviseren u graag als het gaat om het beveiligen van de USB sticks, want dat moet u zeker doen.

Uitgelicht

Gerecyclede papieren USB stick Recycle USB stick Goudstaaf Full colour USB stick Doming
     
2GB vanaf € 3,24
8GB vanaf € 3,53
2GB vanaf € 3,48
8GB vanaf € 3,78
2GB vanaf € 4,23
8GB vanaf € 4,52