Bedankt!

03-03-2013
usbbedankje-133.jpg

Uw trouwdag is de mooiste dag van uw leven en daarom wilt u die natuurlijk in stijl vieren. Niets mag er fout gaan op deze bijzondere dag en er is een heleboel voor te bereiden. Er moet een datum geprikt worden, een locatie geregeld, een menu samengesteld en uitnodigingen verstuurd. En vergeet u vooral niet na te denken over het bedankje dat u uw gasten na afloop gaat geven? Hiervoor zijn een heleboel opties: een mooie kaart achteraf – maar dat is zo standaard, iets lekkers – maar het is zo moeilijk iets te kiezen wat iedereen lekker vindt… Bij alles wat u bedenkt is wel een nadeel te noemen: het is te duur, niet origineel, moeilijk te realiseren enzovoort, enzovoort. Kortom: bezwaren in overvloed. Toch wilt u wel graag dat er iets is wat uw gasten herinnert aan deze mooie dag.

Heeft u al eens nagedacht over het geven van een bedrukte USB-stick? Hier kunt u de gemaakte foto’s van die avond op plaatsen, zodat uw gasten een leuk aandenken hebben aan uw trouwdag en altijd nog even terug kunnen kijken wanneer ze dat graag willen. En een USB-stick hoeft er helemaal niet zakelijk of lelijk uit te zien: bij usbstick.nl hebben we allerlei verschillende soorten en maten in ons assortiment. Neem bijvoorbeeld een USB-stick die tegelijkertijd een luxe pen is: hiermee zult u uw gasten zeker blij maken. Naast het feit dat de bedrukte USB pen leuk is om te hebben, ziet hij er namelijk ook nog eens mooi uit.

Wat nog leuker is, is dat we uw geschenkje voor u kunnen bedrukken met de tekst die u wilt. Zo kunt u er bijvoorbeeld de naam van u en uw kersverse echtgenoot op laten zetten, of uw trouwdatum, of simpelweg ‘Bedankt!’, alles is mogelijk.

Laat usbstick.nl u helpen van uw trouwdag de dag van uw leven te maken, die uw gasten nog lang zal heugen!

Uitgelicht

Full colour USB stick Button Luxe USB memory pen Milaan USB Stick Twist
     
2GB vanaf € 3,40
8GB vanaf € 3,69
2GB vanaf € 3,48
8GB vanaf € 3,78
2GB vanaf € 2,99
8GB vanaf € 3,28