Bedrijfspresentatie? Gebruik een USB stick!

03-08-2011
USB-sticks-presentatie.jpg

Iedereen heeft in zijn leven wel eens een presentatie gegeven. Dat begon al op de basisschool, in de vorm van een spreekbeurt over je lievelingsdier of hobby. Tegenover de luisterende klasgenootjes en meester of juffrouw vertelde je zenuwachtig maar enthousiast over je onderwerp. Dit was dan een eerste kennismaking met presenteren.

Tegenwoordig gaat het een stuk makkelijker, zeker door de komst van computers en projectors. In het begin was het soms lastig, de computer moest wel in de nabijheid van de projector staan anders kon deze niet worden aangesloten. Toen de laptop werd geïntroduceerd werd het al een stuk eenvoudiger om deze aan te sluiten. Maar inmiddels is de projector ook vervangen, door een beamer, waardoor zelfs de laptop niet meer nodig is. De meeste beamers hebben namelijk een USB poort, waardoor u alleen uw eigen USB stick hoeft mee te nemen. Zo kunt u snel en eenvoudig uw, op de USB stick opgeslagen, presentatie starten.

Op scholen en in het bedrijfsleven worden regelmatig presentaties gegeven; van het bekendmaken van de jaarcijfers, ter introductie van een nieuw product, promotie van een bedrijf tot de begeleiding bij een rapport of scriptie. Een USB stick is dan bijna onmisbaar om deze presentatie succesvol te laten slagen. Veel organisaties zien dan ook in USB sticks het ideale relatiegeschenk. U kunt ze inzetten als premium of give away tijdens beurzen en congressen of ter promotie tijdens open dagen en evenementen. Laat de USB sticks bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam, in uw eigen kleuren, en u heeft een succesvol reclamemiddel.

Bij usbstick.nl kunt u kiezen uit een grote collectie USB sticks in allerlei soorten en maten. U kunt ze zelfs in uw eigen ontwerp laten maken. Vanuit onze groothandel kunnen wij de USB sticks snel en voordeling leveren. Op onze website vindt u uitgebreid overzicht van alle USB sticks en hun mogelijkheden. Laat u informeren door ons verkoopteam of kom langs in onze showroom.

Versterk uw boodschap en verfraai de USB sticks door ze te laten bedrukken met uw logo, bedrijfs- of productnaam. U kunt ze zelfs in uw eigen kleuren laten bedrukken, zodat ze perfect aansluiten bij uw huisstijl. Deze vorm van branding geeft uw reclameboodschap een uniek karakter. Usbstick.nl weet als geen ander hoe deze vorm van marketing het beste kan worden toegepast. Kijk op onze website voor de verschillende mogelijkheden of laat u informeren door ons verkoopteam. Versterk uw merk met usbstick.nl.

Uitgelicht

USB memory stick Bamboo USB stick stylus LED Milieuvriendelijke USB-stick Wheat Straw
     
2GB vanaf € 2,65
8GB vanaf € 2,69
2GB vanaf € 2,16
8GB vanaf € 2,21
2GB vanaf € 2,07
8GB vanaf € 2,13