Bedrijfspresentaties & USB sticks

25-08-2013
usbbedrukken-194.jpg

Het uitdelen van USB sticks met daarop een bedrijfspresentatie is een ideale manier om te laten zien waar uw bedrijf voor staat. Met een bedrukte USB stick is alles mogelijk. U kunt er foto’s op zetten, filmpjes, powerpoints, (word) documenten, muziek, prezi’s en nog veel meer. U bepaalt welke boodschap u wilt uitdragen naar de buitenwereld. Daarnaast moet er natuurlijk ook vrije ruimte op de USB stick staan, zodat de stick ook echt gebruikt kan worden en door vele ogen gezien zal worden! Bij USB stick.nl kunnen alle sticks ook nog eens gratis bedrukt worden met bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam of logo, zodat uw naamsbekendheid een boost zal krijgen.


USB sticks als premium

Bedrukte USB sticks zijn het ideale premium voor moderne bedrijven in elke sector. USB sticks zijn een handig en een voordelig geschenk, dat gemakkelijk uit te delen en mee te nemen is. USB sticks zijn ook heel veelzijdig, niet alleen omdat u er bestanden naar keuze op kunt zetten, maar ook omdat ze bestaan in talloze vormen en maten. USB stick.nl heeft een reusachtig assortiment aan verschillende USB sticks, waaronder opvallende usb specials en custom-made sticks. Zo kunt u uw perfecte USB stick zelf samenstellen, zodat deze uw bedrijf optimaal vertegenwoordigd.


Promoten en informeren tegelijkertijd       

Met bedrukte USB sticks met daarop een bedrijfspresentatie en vrije ruimte kunt u potentiële klanten informeren over de waarden en doelstellingen van uw bedrijf, en tegelijkertijd uw naamsbekendheid vergroten. Daarnaast is een USB stick natuurlijk ook gewoon een nuttig en onweerstaanbaar geschenk voor jong en oud. De USB sticks van USB stick.nl zijn scherp geprijsd en van de hoogste kwaliteit. Bij ons krijgt u 10 jaar garantie op de chips, een gratis dummy en natuurlijk het allerbelangrijkste: gratis bedrukking! Wij leveren snel en probleemloos en geven de laagste prijs garantie. Bestel vandaag nog en ontdek al onze voordelen.      

Uitgelicht

Houten memorystick Wasknijper Houten USB stick Environment met nekkoord Multitool geheugenstick
     
2GB vanaf € 3,48
8GB vanaf € 3,74
2GB vanaf € 3,48
8GB vanaf € 3,74
2GB vanaf € 3,65
8GB vanaf € 3,90