Bedrukte USB stick blijft populair door toename Smartphonegebruik

14-07-2013
smartphone-usb-177.jpg

Uit recent onderzoek is gebleken dat in Nederland in het eerste kwartaal van dit jaar ruim 60 procent van de mensen gebruik maakte van een smartphone. In dezelfde periode vorig jaar was dat percentage 52 procent. Een flinke toename dus. En grappig genoeg stijgt het gebruik van bedrukte usbsticks even hard mee.

Smartphones versus handy te usbsticks

Door de groei van het aantal smartphones is men ook meer gebruik gaan maken van allerhande online diensten zoals mail, Whatsapp en Facebook. De handige gadgets heten niet voor niets ‘smart’ phones. Ze zijn er niet alleen om mee te bellen, maar kunnen tegenwoordig bijna alles. Van het bijhouden van je agenda tot het beluisteren van muziek, en van het maken van prachtige foto’s en HD-video’s tot het bijhouden van alle social media.

De ‘ouderwetse’ telefoon bestaat ook nog steeds, maar verliest aan populariteit. Wat niet aan populariteit inboet is echter de bedrukte USB stick. Thuis, op school of op kantoor, de USB stick als relatiegeschenk blijft een verdraaid handig ding. Voor het maken van een back-up, voor het delen van foto’s en documenten. De kleine USB stick is de ideale metgezel van de moderne mens. Ook als relatiegeschenk is de USB stick daarom zeer geschikt. Een bedrukte stick is een geweldig promotiemiddel!

USB sticks als relatiegeschenk

Als u op zoek bent naar bedrukte USB sticks die u kunt weggeven als relatiegeschenk aan uw klanten dan bent u bij usbstick.nl aan het juiste adres. Van USB sticks zonder poespas tot speciaal op uw branche toegesneden exemplaren, wij hebben het in huis. Zelfs speciale varianten zoals houten USB sticks en sticks in de vorm van creditcards. U noemt het, wij kunnen het leveren.

Al onze sticks kunnen worden bedrukt met uw logo, contactgegevens of gepersonaliseerde boodschap. Zo hebt u een prachtig usb relatiegeschenk in handen dat ook nog eens een effectief reclamemiddel is!

Uiteraard adviseren wij u graag bij het maken van een keuze uit de vele usbsticks of over de bedrukking ervan. U kunt daarvoor ons contactformulier invullen of bellen met: 0315-632515.

Uitgelicht

Kartonnen USB stick Green Choice USB geheugenstick Spuit Full colour USB stick Doming
     
2GB vanaf € 3,65
8GB vanaf € 3,90
2GB vanaf € 3,48
8GB vanaf € 3,74
2GB vanaf € 4,39
8GB vanaf € 4,65