Bedrukte USB sticks bij de kunst-expositie

22-12-2013
bedrukte usb sticks.jpg

Kunst kan van alles zijn. Abstract. Stilistisch. Nieuwe stijl, oude stijl. Geschilderd, gebeeldhouwd of verfilmd. Elke kunstenaar heeft zijn eigen stijl. En off u nu kunst maakt voor uw brood, of gewoon voor de hobby: u zult uw stijl graag aan het publiek vertonen. En hoewel u het niet meteen zult bedenken, kunnen USB sticks daar enorm bij helpen.

Een spannende gebeurtenis

Een expositie is voor menig kunstenaar een spannende gebeurtenis. Want iedereen heeft wel een mening over uw werk. De kunstwerken vaar u misschien al jaren zoveel tijd, liefde en aandacht aan heeft geschonken. In een mooie zaal staan ze uitgestald, of zijn de schilderijen opgehangen. Uw kennissen en volgers zijn uitgenodigd en worden hartelijk welkom geheten, waarna ze de kans krijgen uw werk eens rustig te bekijken. Tenminste, zolang ze daadwerkelijk de tijd nemen om te kijken. En daarna wellicht beslissen om een van uw werken te kopen.

Uw collectie mee naar huis op bedrukte usb sticks

Niet alle mensen vinden op zo’n moment de tijd en rust om goed te kijken. Het zou helpen als zij uw werk mee naar huis konden nemen om er daar nog eens rustig van te genieten. Dat kan helaas niet. Niet echt in ieder geval. Op USB sticks kan echter iedereen uw collectie mee naar huis nemen. Op een bedrukte USB stick zet u vele foto’s die uw werk duidelijk laten zien. U kunt ze vergezeld laten gaan van tekst en uitleg als u dat wenst, en prijs- en contactinformatie. Ook filmpjes over uw werkwijze en een biografie zijn perfect mee te geven op USB sticks.

Geen kunst aan

Door usbstick.nl bedrukt met uw naam, kunstvorm en bijvoorbeeld e-mailadres, zijn uw USB sticksĀ  marketing-kunstwerken op zichzelf. U zorgt ervoor dat iedereen bij het verlaten van de expositie een USB stick mee naar huis kan nemen. Zo kunnen ze thuis op hun computer de gehele expositie nog eens virtueel nalopen. Ook is het een goed idee een aantal van deze USB sticks in uw werkplaats of atelier op voorraad te hebben liggen. Zo is er aan het verspreiden van uw kunst, geen kunst meer aan!

Uitgelicht

USB Stick Twist Full colour USB stick Doming
   
2GB vanaf € 3,15
8GB vanaf € 3,41
2GB vanaf € 4,39
8GB vanaf € 4,65