Bedrukte USB sticks met vaderdag geven

26-03-2014
Vaderdag.jpg

In juni is het weer zo verÂ… vaderdag! Voor vaders natuurlijk een van de leukste dagen van het jaar, dan krijgen ze eindelijk eens een cadeautje van hun kind(eren). Voor kinderen is het natuurlijk ook een leuke dag, maar dat cadeautje voor papa moet wel eerst gevonden worden. Bij moederdag is dat voor de meesten toch een stuk makkelijker, een doos bonbons, een scrub of lekkere douchegel worden door moeders vaak al op prijs gesteld. Bij vaders is het zoeken van een geschikt cadeautje een stuk lastiger. Een leuk idee voor een origineel cadeau voor vaderdag is een USB stick!

Bedrukte usb sticks voor vaderdag

In de jonge jaren geven kinderen hun vader vaak een tekening of knutselwerk. Erg leuk als de kinderen klein zijn, maar naarmate ze ouder worden, moeten de cadeaus natuurlijk ook wat serieuzer zijn. Een boek of geurtje hebben de meeste vaders vast ook wel eens gehad. Pak dit jaar eens de kans om met een origineel presentje voor de dag te komen. USB sticks met opdruk zijn dan zeer geschikt om cadeau te doen, zeker voor mannen. Ze zijn niet alleen een passend voor mannen die van computers en technologie houden, iedereen heeft wel wat aan usb sticks.

Ruim assortiment te bedrukken usb sticks

Usbstick.nl heeft een ruim assortiment aan USB sticks, in leuke en grappige vormen. Het is daarom leuk een stick uit te kiezen die aansluit bij een hobby van de vaders. Denk bijvoorbeeld aan USB sticks in de vorm van een camera of gitaar. Om het cadeau helemaal af te maken, is het leuk om er foto’s van de kinderen op te zetten of een tekst of gedichtje. Ook is het mogelijk de USB sticks te bedrukken met een logo of leuke tekst. Het assortiment van te bedrukken USB sticks is zo breed dat er voor elke vader, wat voor hobby’s of interesses hij ook heeft, wel een leuke stick is te vinden. Hiermee heeft u gegarandeerd succes!

Uitgelicht

USB stick Pilato USB stick Spectra Twist Metallic USB
     
2GB vanaf € 3,07
8GB vanaf € 3,36
2GB vanaf € 3,24
8GB vanaf € 3,53
2GB vanaf € 3,15
8GB vanaf € 3,45