Bedrukte USB sticks zeer geschikt voor mp3

10-07-2013
mp3-usb-173.jpg

De Amerikaan Joel Tenenbaum krabt zich waarschijnlijk nog eens extra achter zijn oren. Had hij in 2004 maar niet die dertig liedjes gedownload op een bedrukte usb stick en verspreid via internet. De jongen was toen twintig jaar oud en was zich eigenlijk van geen kwaad bewust. De zaak begon toen hij een boete moest betalen van 3500 dollar. Hij kon deze als arme student niet betalen en de boete werd steeds hoger. De rechtszaak duurt inmiddels negen jaar en momenteel is de nu 29-jarige Joel veroordeeld tot een boete van bijna een half miljoen euro.

Muziek op een bedrukte usbstick

Een belachelijke hoeveelheid geld voor een wel heel erg onbenullig misdrijf met zo'n klein bedrukt relatiegeschenk als een bedrukte usbstick. Natuurlijk is het verboden om op illegale wijze aan mp3’s en andere digitale bestanden te komen, maar de boetes die er in sommige landen op staan lopen zoals dit voorbeeld aantoont de spuigaten uit.

Liefhebbers van mp3’s kunnen vandaag de dag gelukkig ook terecht in legale muziekwinkels op internet. Als je deze muziek mee wilt nemen is het altijd handig de nummers op te slaan op een te bedrukken USB stick. Dankzij de grote capaciteit en snelle gegevensoverdracht zijn ze hiervoor zeer geschikt. Een bedrukte USB stick als relatiegeschenk is daarom altijd een goede zet!

USBstick.nl is dé specialist als het aankomt op prachtige, grappige, of gewoon enorm luxueuze bedrukte USB sticks die u als ondernemer of bedrijf weg kunt geven als relatiegeschenk. Uw relaties en klanten zijn, net als u, helemaal thuis in de digitale wereld. Daar horen USB sticks, bedrukt met uw logo, natuurlijk bij. Voor alle belangrijke notulen, maar natuurlijk ook voor in de auto, gevuld met de beste mp3’s.

Een bedrukte USB stick als relatiegeschenk voor liedjes en andere legale (!) bestanden. Dat klinkt u als ondernemer natuurlijk als muziek in de oren!

Uitgelicht

Houten USB stick Potlood USB stick Bot USB Stick Twist
     
2GB vanaf € 3,73
8GB vanaf € 3,99
2GB vanaf € 3,48
8GB vanaf € 3,74
2GB vanaf € 3,15
8GB vanaf € 3,41