Begin de digitale revolutie met een bedrukte USB stick

16-07-2013
social-media-usb-179.jpg

We kunnen tegenwoordig niet meer zonder de talloze social media die voorhanden zijn. Bellen, sms’en, chatten, stuk voor stuk zaken die haast lijken te zijn vervangen door facebooken, twitteren en foto’s delen via Instagram. Toch -of juist- blijft een bedrukte usbstick onmisbaar..

De bedrukte usbstick als bruggetje naar social media

Op dit moment zijn ruim zeven miljoen Nederlanders lid van Facebook, maken ruim drie miljoen mensen gebruik van de korte berichtendienst Twitter en zijn één miljoen Nederlanders dagelijks actief op YouTube. Als we met elkaar in contact willen komen vermijden we steeds meer de traditionele kanalen en zoeken we elkaar op via de social media. Het wereldwijde web is daarmee voorgoed een zeer sociale ontmoetingsplaats geworden. Toch zijn er nog steeds veel mensen voor wie social media vooral een hoop gedoe en onduidelijkheid opleveren. Het snelle, visuele en vooral op korte berichten gebaseerde karakter van veel van de platformen is voor sommige mensen reden genoeg om zich er niet in te verdiepen. Begrijpelijk natuurlijk. Om mensen toch langzaam over de streep te trekken is bekend raken met digitale middelen een mooie manier. De kleine maar o zo handige USB stick is hiervoor zeer geschikt. Als bedrukt usb relatiegeschenk kan zo’n klein hebbeding mensen definitief de digitale wereld inloodsen!

Groot assortiment in kleine usb relatiegeschenken

Bij usbstick.nl kunt u in alle rust rondstruinen in een geweldig assortiment te bedrukken USB sticks. Geschikt voor digibeten, maar zeker ook voor mensen die de digitale revolutie al hebben omarmd. Wat te denken van onze prachtige mini USB stick? Piepklein van formaat, maar bedrukt met uw logo een absolute blikvanger in iedere tas of op ieder bureau.

Ook onze standaard USB sticks, stijlvol in al hun eenvoud, zijn een goede keus. Ideaal als promotiemiddel of als geschenk voor uw relaties. Iedereen gaat digitaal met deze mooie usb relatiegeschenken!

Onze klantenservice staat u graag bij bij het maken van een keuze uit het grote usb relatiegeschenken assortiment. Uiteraard hebben wij ook nog vele andere soorten relatiegeschenken. Deze vindt u op stravers.nl.

Uitgelicht

USB stick Goudstaaf USB stick Gitaar USB Stick Twist Type C
     
2GB vanaf € 3,64
8GB vanaf € 3,65
2GB vanaf € 2,65
8GB vanaf € 2,69
2GB vanaf € 4,63
8GB vanaf € 4,61