Belang gezondheid in Dit Is Mijn Lijf

23-02-2013
usbgezondheid-125.jpg

Dit Is Mijn Lijf is een populair televisieprogramma dat bij menigeen woensdagavond op de beeldbuis verschijnt. Problemen, waar we eerder misschien nog nooit van gehoord hadden, worden met de grootste zorg opgelost in de mobiele kliniek van twee huisartsen en een tandarts. Een programma waar we ook nog veel van kunnen leren, omdat veel van de klachten niet met de eigen huisarts of tandarts besproken durven te worden. Zo passeren huidproblemen en hartproblemen de revue, maar schuift men ook erectieproblemen niet onder stoelen of banken.

Gezondheid is erg belangrijk en het is goed om er het nodige over te weten. Het is ook belangrijk dat mensen beseffen dat het misschien ook anders kan. En wanneer symptomen van een ziekte zich voordoen kun je er maar beter vroeg bij zijn. Het is goed om de bevolking daar wat meer bij stil te laten staan. Dat gaat door middel van zo’n programma heel goed, maar ook Usbstick.nl heeft een leuke manier om de mensen bij de les te houden.

Zo kunt u als bedrijf bijvoorbeeld uw relaties de USB stick poppetjes Dudes cadeau doen. Deze zijn er onder andere in de vorm van een arts of verpleger en kunnen bovendien leuk bewegen. Grappig, doch nuttig! Want in het hoofd schuilt een heuse USB stick en daarop kunnen alle bestanden handig opgeslagen worden. Ook zijn ze ideaal te bedrukken met uw bedrijfslogo. Een ideaal usb relatiegeschenk om uw relaties bewust te laten worden van de waarde van gezondheid.

Uitgelicht

Houten USB stick Boek USB Stick Twist Full colour USB stick Doming
     
2GB vanaf € 3,24
8GB vanaf € 3,53
2GB vanaf € 2,99
8GB vanaf € 3,28
2GB vanaf € 4,23
8GB vanaf € 4,52