Besparen of investeren is de vraag

02-03-2013
usbsparen-132.jpg

Het is crisis in Nederland. Dat betekent een tijd van bezuinigen en besparen. Dit zijn uiteraard lastige zaken want waar moet u, als bedrijf, nou op besparen en waarop niet?

Uiteraard wilt u uw werknemers zo nu en dan eens een blijk van waardering geven, in de vorm van een bedrukt relatiegeschenk. Maar in deze tijden van bezuinigingen kan dat er nog wel eens bij in schieten, want vaak loopt de aanschaf van zo’n geschenk nogal in de papieren. Maar heeft u er wel eens aan gedacht om uw werknemers een bedrukte USB-stick te schenken? Deze hoeft namelijk helemaal niet duur te zijn. Maar dat maakt hem niet minder handig. Op een USB-stick kan men al zijn of haar bestanden zetten, zodat deze veilig zijn wanneer de computer technische problemen ondervindt en zijn de bestanden bovendien altijd binnen handbereik.

Op usbstick.nl zijn vele USB-sticks te vinden, in allerlei soorten en maten. Bovendien zijn er op deze site ook hele goedkope USB-sticks te vinden, die u kunt laten bedrukken met uw eigen bedrijfslogo. Zo slaat u meerdere vliegen in één klap: u verrast uw werknemers met een origineel en bovendien handig presentje, door het bedrijfslogo promoot u uw bedrijf op een leuke manier en vergroot u uw naamsbekendheid.

Op de site van usbstick.nl kunt u op uw gemak rondkijken in het ruime assortiment vol USB-sticks die u ook nog kunt laten bedrukken. Na het bestellen van uw eigen USB-sticks kunt u ze binnen vijftien werkdagen geleverd krijgen. Usbstick.nl staat garant voor een goede en snelle service. Aarzel dus niet en bezoek de site!

Uitgelicht

Houten USB stick Nature USB stick Camera USB stick Goudstaaf
     
2GB vanaf € 3,48
8GB vanaf € 3,74
2GB vanaf € 3,48
8GB vanaf € 3,74
2GB vanaf € 3,65
8GB vanaf € 3,90