Bestanden opslaan op de bedrukte USB stick Tractor

13-02-2014
Tractor.jpg

Een van ’s werelds grootste en meest bekende autoproducenten heeft onlangs vergevorderde stappen gezet in de ontwikkeling van een zelfrijdende auto. Het automerk lanceerde namelijk een prototype dat werd ontwikkeld in samenwerking met een universiteit en een verzekeringsbedrijf. De auto beschikt over vier infraroodsensoren die met lichtstralen een 3D-kaart van de omgeving maken. De sensoren zijn zeer gevoelig en kunnen op een afstand van 100 meter het verschil zien tussen een papieren zak en een klein dier. Wat heeft dit met usb sticks te maken?

Stappen voorwaarts met usb sticks

De fabrikant heeft het over een grote stap voorwaarts in het volledig zelfstandig maken van auto’s. Men is zo optimistisch dat men verwacht dat we in 2025 in dergelijke auto’s zullen gaan rijden. In de toekomst zijn alle auto’s misschien zelfs wel met elkaar verbonden via een draadloze verbinding waardoor rijden nóg veiliger wordt. Het lijkt allemaal sciencefiction maar het is dus dichterbij dan we denken. Misschien zien we over een jaar of tien ook wel volledig geautomatiseerde tractors over de landerijen rijden. Gewassen worden volautomatisch geoogst zonder dat er nog een boer op de tractor hoeft te zitten. Voor nu moeten we het nog even overlaten aan de boeren. De ‘ouderwetse’ tractor is door Usbstick.nl trouwens in een bijzonder jasje gestoken: nu verkrijgbaar als bedrukte USB sticks!

Een robuuste tractor, dé bedrukte USB stick voor allerlei bestanden

Ook het boerenbedrijf raakt steeds verder geautomatiseerd. Bent u als bedrijf actief in de agrarische sector, dan is de bedrukte USB stick Tractor een erg toepasselijk relatiegeschenk. Grappig dankzij z’n overtuigende uiterlijk maar ook zeer handig in gebruik omdat hij uit twee delen bestaat. Veilig in gebruik en een komisch gezicht bij iedere computer.

Relatiegeschenk USB sticks mét logo

Uiteraard kan dit grappige tractortje door Usbstick.nl worden bedrukt met uw logo. Zo maakt u dit opvallende geschenk helemaal af. USB sticks bedrukken is een goede manier om uw naam te verspreiden. En als die bedrukte USB sticks dan ook nog eens vermomd zijn als geinige tractors dan hebt u uw klanten een bijzonder geschenk te bieden!

Uitgelicht

Mini USB stick Shuffle Custom made USB sticks Luxe USB memory stick Exclusive
     
2GB vanaf € 3,01
8GB vanaf € 3,25
2GB vanaf € 3,65
8GB vanaf € 3,90
2GB vanaf € 3,57
8GB vanaf € 3,82