Bevrijding anno 2014

31-03-2014
Bevrijdingsdag.jpg

Het is alweer bijna zover: 5 mei 2014 is het Bevrijdingsdag. Op deze speciale dag in het jaar staan we in Nederland stil bij de Bevrijding die volgde op de Tweede Wereldoorlog, al bijna zeventig jaar geleden. Steeds minder mensen hebben die oorlog werkelijk meegemaakt, en daardoor raakt ook Bevrijdingsdag een beetje in de vergetelheid. Toch is het belangrijk bij de Bevrijding van de nazi’s stil te blijven staan, want vrijheid is iets heel groots en belangrijks. Als de vrijheid van een land wordt aangetast, worden mensen ongelukkig en gaat alles in dat land achteruit. Ook usbstick.nl staat stil bij bevrijdingsdag.

Herdenken met bedrukte usbsticks

Er moet dus zeker stilgestaan blijven worden bij de Tweede Wereldoorlog en vooral bij de Bevrijding op 5 mei. Maar hoe dan? Er is door de jaren heen op heel veel verschillende manieren aandacht gegeven aan dit feit uit de geschiedenis, maar het is erg belangrijk om met je tijd mee te gaan en ook herdenkingsdagen als deze in een modern jasje te steken.

Hoe doen we dat? Er zijn een heleboel manieren om dit vorm te geven. Zo kunnen bijvoorbeeld via sociale media een heleboel mensen bereikt worden en acties opgezet worden. Ook USB-sticks kunnen bijdragen aan een modernere invulling van Bevrijdingsdag. Wat dacht u bijvoorbeeld van het uitdelen van oranje bedrukte USB sticks met informatie over de dag zelf, of over de Tweede Wereldoorlog? Of bedrukte USB-sticks met bijvoorbeeld ‘Bevrijdingsdag 2014’ of een mooie slogan. Bij usbstick.nl hebben we verschillende mooie USB sticks in ons assortiment, die zeker voor dit doel kunnen dienen. Deze USB sticks kunnen ook bedrukt worden met een tekst naar keuze.

Op welke manier dan ook, mensen moeten weer even stilgezet worden bij het grote voorrecht van vrijheid, maar dan wel op een manier die bij 2014 past.

Wilt u hulp bij het maken van een keuze, dan staan wij graag voor u klaar: 0315-632515.

 

Uitgelicht

Houten USB stick Nature USB Stick Twist
   
2GB vanaf € 3,32
8GB vanaf € 3,61
2GB vanaf € 2,99
8GB vanaf € 3,28