Bijbels op USB-sticks per ballon naar Noord-Korea

12-11-2014
Bijbels op usb-sticks per ballon naar Noord-Korea.jpg

Bij de Noord-Koreaanse bevolking wordt het erin gestampt dat bijbels en christenen heel slecht zijn. In de dictatuur van Kim Jong-un lopen christenen daarom dan ook een groot gevaar. Alleen al wanneer er gepraat wordt over het geloof riskeert men de doodstraf of opname in het strafkamp. Het bezitten van een bijbel is al helemaal uit den boze.

Zakformaatjes USB-sticks

De Nederlandse Stichting De Ondergrondse Kerk (SDOK) is van plan om dit voorjaar bijbels te gaan verspreiden in Noord-Korea. Dit willen zij doen door de bijbels (zakformaatjes) en usb-sticks met daarop audiobijbels en Christelijke liederen via grote witte ballonnen het land in te laten vliegen. De ballonnen worden opgelaten vlakbij de grens, waarna ze het land in zullen vliegen. Het enige wat het regime hier tegen kan doen is de bijbels en usb-stick oprapen wanneer ze uit de lucht zijn komen vallen, maar ze kunnen ze nooit allemaal tegenhouden of oprapen. Er is goed over nagedacht dus :)

'Doeltreffende manier'

Het doel van de SDOK is om zoveel mogelijk mensen met het geloof in aanraking te laten komen. Zij hopen dat ook de ondersteuners van de dictatuur van Kim Jong-un het boek stiekem zullen gaan lezen. Op deze manier willen zij proberen het land te laten veranderen. De SDOK geeft aan nauw samen te werken met Christelijke Noord-Koreanen. Het zijn de Noord-Koreanen zelf die zeggen dat dit een heel doeltreffende manier is.

Laat ook op creatieve wijze USB-sticks bedrukken met een logo of tekst. Wij informeren je graag over bedrukte USB-sticks.

Uitgelicht

USB stick Nekkoord USB Stick Twist Promotie USB Memory stick Sanny
     
2GB vanaf € 3,48
8GB vanaf € 3,74
2GB vanaf € 3,15
8GB vanaf € 3,41
2GB vanaf € 3,24
8GB vanaf € 3,49