Blijvende herinnering aan uw bedrijfsfeest op een usb stick

14-03-2013
usbbedrijfsfeest-144.jpg

Bedrijfsfeesten. Onder sommigen geliefd, onder anderen gehaat. Toch moet elk bedrijf eraan geloven; minstens één keer per jaar is er een bedrijfsfeest. Een avond vol drank en gezelligheid, of voor sommigen een verplicht avondje met collega’s. Toch zijn de feesten uiteindelijk vaak geslaagd en wordt er nog lange tijd over gepraat. Dergelijke feesten in een bedrijf zijn dan ook bevorderlijk voor de sfeer op de werkvloer. Collega’s zien elkaar eens in een ander omgeving en situatie dan gewoonlijk, waardoor er meer informeel contact komt. Als werkgever of als organisator van het bedrijfsfeest is het leuk de gasten achteraf een blijvende herinnering mee te geven. Bijvoorbeeld op een bedrukte USB stick!

Een bedrijfsfeest is er om wat meer informeel contact te krijgen en te zorgen voor een gezellige avond. Vaak loopt er dan ook wel een of meerdere fotografen rond om de leuke momenten op het feest vast te leggen. Daarnaast zijn er altijd gasten die zelf foto’s maken en wordt er regelmatig gefilmd. De organisatoren van het feest doen er goed aan deze foto’s en filmpjes te verzamelen. Zij kunnen er dan een goede selectie uit maken om aan iedereen mee te geven. Gelukkig hoeft men niet meer voor iedereen afzonderlijk foto’s af te drukken. Dan kan tegenwoordig een stuk simpeler en goedkoper: de foto’s en filmpjes kunnen op een USB stick geplaatst worden. Een aardig gebaar is om alle werknemers van het bedrijf een USB stick cadeau te doen met de leukste foto’s en filmpjes van de avond. U zult ze er beslist een plezier mee doen.

Daarnaast kan uw bedrijf bij Usbstick.nl de sticks laten bedrukken met een logo of tekst. Laat uw bedrijfslogo op de USB stick drukken, zodat het zich onderscheid van de andere USB sticks in huis. Laat er daarnaast de datum van het feest en een eventueel thema van de avond erop drukken. De ontvangers van de bedrukte USB sticks zullen verrast zijn en de gedane moeite waarderen. Een uitstekende manier om een blijvende herinnering mee te geven van een geslaagde avond!

Uitgelicht

Luxe leren USB stick sleutelhanger Kartonnen USB stick Green Choice Ronde ECO USB-stick
     
2GB vanaf € 3,40
8GB vanaf € 3,69
2GB vanaf € 3,48
8GB vanaf € 3,78
2GB vanaf € 3,07
8GB vanaf € 3,36