Blinddrukken van usb sticks

31-05-2014
blinddruk.jpg

Usbstick.nl heeft een heleboel verschillende soorten te bedrukken usb sticks in het assortiment. Elk type usb stick vraagt om een andere manier van opdrukken van het logo. Zo is het gros van de usb sticks goedkoop te bedrukken middels tampondruk. Dat wil zeggen, dat de opdruk er als het ware op gestempeld wordt. Houten en metalen usb sticks kunnen veelal middels gravering van logo voorzien worden. En lederen usb sticks lenen zich prima voor blinddruk.

Blinddrukken van usb sticks

In het geval van blinddrukken van usb sticks wordt uw logo of de gewenste tekst middels een soort van stans in het leer gedrukt. Dat gebeurt onder hoge druk en we spreken ook wel van reliefdruk.

Kenmerkend voor blinddruk is, dat het de usb sticks een chique uitstraling geeft en voordeel is, dat de "opdruk" niet slijtagegevoelig is.

Uw logo aanbrengen op usb sticks

Blinddrukken wordt niet heel vaak toegepast, maar wij raden deze drukmethode zeker aan als u een stijlvol usb relatiegeschenk cadeau wilt doen. Voor welke drukmethode u echter ook kiest, een bedrukte usb stick zal altijd bij uw relaties in de smaak vallen omdat het vooral een erg nuttig geschenk is.

Mogelijk vindt u niet meteen wat u zoekt in ons assortiment. Neem dan even contact op met een van onze verkoopmedewerkers. Zij kunnen u adviseren of met u meezoeken naar het usb relatiegeschenk dat u zoekt: 0315-632515.

Uitgelicht

Luxe leren USB stick sleutelhanger USB pen Laserpointer Houten USB stick Future met sleutelhanger
     
2GB vanaf € 3,57
8GB vanaf € 3,82
2GB vanaf € 3,65
8GB vanaf € 3,90
2GB vanaf € 3,40
8GB vanaf € 3,66