Blussen maar!

22-06-2013
usbblusser-165.jpg

De bekende Vlaamse schrijver Johan Anthierens schreef ooit: ‘De oude bandweerman maakte een uitgebluste indruk.’ Dit lijkt elkaar tegen te spreken, aangezien brandweermannen degenen zijn die branden blussen, die stoer zijn en sterk en vooral: heel snel. Is uw bedrijf ook zo snel als de brandweer wanneer het gaat om het luisteren naar de klant en het inwilligen van diens wensen? En bent u nog op zoek naar een leuk relatiegeschenk of promotieartikel? Dan is dit USB stick in de vorm van een brandblusser waarschijnlijk precies wat u zoekt!

Een van de leukste dingen aan dit product is dat wij van usbstick.nl het voor u kunnen bedrukken. Zo kan de naam of het logo van uw bedrijf erop gezet worden, zonder dat de kwaliteit of het uiterlijk van het product erop achteruit gaat. Als uw relaties of potentiĆ«le relaties de USB stick dan gebruiken, zullen ze even herinnerd worden aan (de samenwerking met) uw bedrijf. Bovendien zal zo’n opvallende USB stick ook door anderen opgemerkt worden en dus als reclamemateriaal kunnen functioneren.

Waarom dit zo’n ideaal relatiegeschenk of promotiemiddel is? Een USB stick kan iedereen wel gebruiken, want tegenwoordig heeft ieder huishouden een computer of zelfs meerdere computers. Het is dus een geschikt geschenk voor jong en oud, man en vrouw. Bovendien is dit USB stick als relatiegeschenk niet alleen geschikt voor bedrijven die een bijdrage leveren aan een verbeterde brandveiligheid, maar voor ieder ander bedrijf dat zichzelf graag associeert met snelheid en veiligheid. Bent u zo’n bedrijf? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.

Uitgelicht

Luxe leren USB stick sleutelhanger USB geheugenstick Spuit
   
2GB vanaf € 3,57
8GB vanaf € 3,82
2GB vanaf € 3,48
8GB vanaf € 3,74