Boeken opslaan op USB stick

28-10-2013
boeken-usb.jpg

Veel te veel digitale boeken die uw computergeheugen opvreten? Een bedrukte USB stick verhelpt dat probleem gemakkelijk en snel!

Tegenwoordig zijn digitale boeken helemaal in. Het is lekker licht, want u hoeft geen zware pillen meer mee te tillen. Ze zijn snel en gemakkelijk te downloaden of aan te schaffen via het internet. En met gemak slaat u uw hele verlanglijst aan boeken op uw tabloid op en heeft u wekenlang leesvoer op een compacte manier bij u. Goed, een boekenkast is dan niet helemaal meer van toepassing. Maar zoveel digitale boeken verspreid op uw computer is waarschijnlijk ook niet wat u wil. Dat neemt immers nog wel wat opslagruimte in beslag.

Digitale boekenkast: de USB stick

Daarom wellicht geen fysieke boekenkast, maar een opbergruimte in de vorm van een USB stick! Die uiteraard in prachtige boekenvorm of zelfs kastvorm ontworpen kan worden! Zo kunt u handig al uw boeken geordend opbergen, waardoor uw computergeheugen weer wat adem krijgt. Meer ruimte voor wellicht belangrijkere zaken. Bovendien is zo’n USB stickje niet groot en kan daarom gemakkelijk overal mee naar toe genomen worden. Dat ziet men met een fysieke boekenkast nog niet zo snel gebeuren!

USB stick functioneel bedrukken

Een uitstekend relatiegeschenk dus, die digitale boekenkast op een bedrukte USB stick! Hij eist ongetwijfeld de aandacht van anderen op en dat levert vast nieuwe relaties op. Wilt u meer weten over het bedrukken van zo’n handige USB stick, bel dan snel met onze klantenservice via 0315-632515. Wellicht pronkt uw bedrijfsnaam dan binnenkort op de USB stick van uw relaties en heeft u zelf ook maar weer eens een opruiming op uw laptop of computer gedaan. Geniet dan nu maar even lekker na van een welverdiend boek!

Uitgelicht

Houten USB stick Twister Luxe USB memory stick Exclusive Twist Metallic USB
     
2GB vanaf € 3,32
8GB vanaf € 3,61
2GB vanaf € 3,40
8GB vanaf € 3,69
2GB vanaf € 3,15
8GB vanaf € 3,45