Breng een kerstgroet over met een bedrukte USB stick!

07-12-2013
twist.jpg

Het lijkt nog ver weg, maar over enkele weken moeten we er met z’n allen toch weer aan geloven: de altijd gezellige kerstdagen! De meesten onder ons zoeken familie en vrienden op om de feestdagen mee door te brengen. We eten samen, drinken samen en staan stil bij het afgelopen jaar. Of we nu samen koken, gourmetten, steengrillen of een restaurant bezoeken, onder het genot van een goede maaltijd komen we vaak tot goede, uitgelaten, fijne gesprekken. Wat de kerstdagen ook altijd bijzonder maakt is het spelen van een leuk gezelschapsspel. Sjoelen, kaarten, trivianten. Maar ook uitgebreide strategische bordspellen komen vaak op tafel na een uitbundige kerstmaaltijd. Niet iedereen heeft daar zin in maar meestal zien we dat een leuk spel verbroedert en zorgt voor de nodige hilarische momenten. Hoewel Kerstmis een van oorsprong christelijk feest is zijn er steeds meer mensen die de Amerikaanse tradities hebben overgenomen, compleet met cadeautjes en een Kerstman. Het schenken van een cadeau is een prachtig gebaar, zeker met Kerstmis. Dit geldt ook voor bedrijven. Om met kerst een prachtig bedrukt relatiegeschenk cadeau te doen kunt u denken aan speciaal bedrukte USB sticks met daarop een kerstboodschap. Zo brengt u uw kerstgroet op een wel heel bijzondere manier over!

Fijne kerstdagen met een digitaal tintje

De relatiegeschenk USB sticks in ons assortiment lenen zich uitstekend om ingezet te worden als kerstgeschenk voor uw klanten en relaties. De USB stick Twist bijvoorbeeld, onze absolute hardloper, is leverbaar in talloze feestelijke kleuren. Maar belangrijker: de sticks kunnen worden bedrukt met een persoonlijke kerstboodschap. Zo kunt u de USB sticks bedrukken met een grappige zin zoals ‘Kerst wordt een droom, met een USB stick van uw bedrijf onder de boom!’ Een simpel ‘Mooie kerstdagen gewenst namens uw bedrijf’ kan natuurlijk ook volstaan. Zo lang u maar duidelijk maakt dat uw bedrijf de gulle gever is!

Duurzamer dan een kaart en daarmee een goed reclamemiddel

Het mooie van een bedrukte USB stick als kerstgeschenk is dat u in feite een duurzame kerstkaart schenkt. De reclame USB stick zal namelijk niet alleen gezien worden als een aardige kerstattentie maar zal in de dagen na kerst van onder de boom gehaald worden en gebruikt gaan worden. Zo blijft u altijd ‘in het zicht’ en zullen uw klanten en relaties u ook in het nieuwe jaar vast en zeker weer weten te vinden!

Uitgelicht

Full colour USB stick Doming Twist Metallic USB
   
2GB vanaf € 4,30
8GB vanaf € 4,29
2GB vanaf € 2,16
8GB vanaf € 2,21