Breng uw bedrijfspresentatie onder de aandacht

02-12-2012
breng-uw-bedrijfspresentatie-onder-de-aandacht.jpg

Heeft u een prachtige presentatie voorbereid? Zijn de slideshows die u heeft ontworpen van professionele kwaliteit? Dan moeten die natuurlijk wel gezien worden. Met een USB stick heeft u uw bedrijfspresentatie altijd op zak en kunt u bij iedere gelegenheid de sterke punten van uw bedrijf presenteren.

Zorg ervoor dat ook uw relaties beschikken over een middel waarmee zij hun bedrijfspresentaties op handige wijze kunnen transporteren. Geef hen bijvoorbeeld een van de kwalitatieve en mooi gevormde USB sticks van usbstick.nl. De sticks zijn beschikbaar in allerlei soorten, maten en kleuren. Kijkt u maar eens rustig rond in het brede aanbod om de USB stick te vinden die uw logo het mooist doet uitkomen.

Uw relatiegeschenk kunt u uiteraard laten bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo. Op die manier dient uw cadeau twee doelen: u verstevigt de band met uw dierbare zakenrelaties en het geschenk zal hen regelmatig op positieve wijze aan u herinneren, wat een constante subtiele promotie voor uw bedrijf inhoudt. Deze duurzame vorm van reclame zal uw bedrijf ongetwijfeld ten goede komen.
Heeft u nog vragen over leveringstijden of de afhandeling van uw bestelling? Neem dan gerust even contact op. Bij usbstick.nl staat een goede service altijd voorop.

Uitgelicht

USB-stick Venice Recycle Houten USB stick Nature Mini USB stick Twister
     
2GB vanaf € 3,32
8GB vanaf € 3,57
2GB vanaf € 3,48
8GB vanaf € 3,74
2GB vanaf € 3,01
8GB vanaf € 3,25