Carnaval weer voorbij

19-02-2013
usbcarnaval-146.jpg

Afgelopen week wezen carnavallen? Rondlopen in de inmiddels bekende zusterpakjes, of verkleed als een enorme banaan. Of heeft u dit jaar iets creatievers bedacht? Welk kostuum u ook aantrekt, met carnaval is het altijd dikke pret!

De gezelligheid van dit feestelijke evenement zal u de komende weken nog wel eventjes bij blijven. Jammer dat het alweer voorbij is! Wilt u die leuke dagen nog wat blijven herinneren, omdat u de komende maanden even geen tijd heeft om een uitbundig feestje te vieren? Of wilt u uw personeel of klanten deze geweldige dagen laten onthouden zodat ze met een glimlach rond zullen lopen? Op usbstick.nl zijn er usb-sticks in kostuum te vinden, welke gegarandeerd aan carnaval doen denken!

Leuk, een dokter of een ander leuk poppetje als usb-stick. Helemaal leuk als u van die ene collega of klant weet te herinneren dat hij of zij afgelopen week verkleed was als dokter! Op die manier kunt u het relatiegeschenk persoonlijk maken, zonder dat het iets van zijn humor verliest!
Wilt u het relatiegeschenk optimaal benutten? Zet dan een grappige, niet al te gênante foto van uw werknemers in kostuum op de dude usb-stick en deel ze uit aan uw klanten. Op die manier creëert u absoluut een band met uw klant en laat u ook de wat minder serieuze kant van uw bedrijf zien! Ook kunt u door middel van Social Media een actie uitschrijven: de klant die de leukste carnaval foto opstuurt krijgt een carnaval usb-stick! Eens kijken hoeveel ‘likes’ u daarvoor kunt krijgen! Een leuke en efficiënte manier om uw bereik te vergroten!

Uitgelicht

Luxe USB stick pen Sydney Houten USB stick Potlood USB stick Rode peper
     
2GB vanaf € 5,18
8GB vanaf € 5,52
2GB vanaf € 5,49
8GB vanaf € 5,83
2GB vanaf € 4,56
8GB vanaf € 4,90