Chique usb-sticks voor speciale relaties

31-03-2013
usbgraveren-158.jpg

Natuurlijk zijn al uw zakenrelaties belangrijk voor u en uw bedrijf, maar sommige relaties zijn toch nét even iets specialer. Dit zijn bijvoorbeeld de mensen of partnerbedrijven met wie u het vaakst zaken doet, die altijd trouw aan u blijven en nooit naar een concurrent zullen gaan, of met wie u op een andere manier een speciale band heeft. Om deze partners te bedanken voor hun loyaliteit en de goede band die u met elkaar heeft opgebouwd, zijn er nu speciale, chique usb-sticks verkrijgbaar op www.usbstick.nl. Deze usb-stick is gemaakt van prachtig glanzend metaal en heeft in het midden een strook van mat metaal. Op deze strook wordt uw logo of de door u ingestuurde tekst niet zomaar gedrukt, maar hij wordt gegraveerd met behulp van lasergravering.

Wilt u uw speciale relaties laten merken hoe bijzonder zij voor u zijn? En hoe fijn u het vindt dat u hen altijd kunt vertrouwen? Geef hen dan een chique, gegraveerde usb-stick cadeau. Dit is niet alleen een mooi relatiegeschenk, het is ook zeer praktisch, aangezien iedereen wel ergens een usb-stick voor gebruikt. Of uw relaties nu thuis of op hun werk gebruikmaken van de stick, zij zullen altijd de aandacht van hun collega’s, klanten of hun familieleden trekken. Bij bijvoorbeeld een bedrijfspresentatie is het voor elke organisatie van belang om goed voor de dag te komen. Natuurlijk is de presentatie zelf daarbij heel belangrijk, maar ook de manier waarop een bedrijf verder overkomt kan mede bepalen of de opdracht wel of niet doorgaat. Wanneer uw zakenrelaties op dat moment uw chique, gegraveerde usb-stick pakken, zullen zij zeker goed voor de dag komen.

U vindt het zelf vast ook erg leuk als u merkt dat u een streepje voor hebt bij iemand en hij of zij aan u laat merken hoe speciaal u voor hem of haar bent. Dan kunt u zich goed voorstellen dat uw eigen zakenrelaties het ook leuk zullen vinden als u hen laat merken dat zij bijzondere relaties zijn en dat u hun loyaliteit waardeert. Iedereen vindt het tenslotte fijn om zich af en toe speciaal te voelen. Geef hen daarom de gegraveerde usb-stick en zij zullen nog lang uw bijzondere relaties blijven!

Uitgelicht

USB geheugenstick Spuit Full colour USB stick Doming USB sleutel Home
     
2GB vanaf € 3,32
8GB vanaf € 3,61
2GB vanaf € 4,23
8GB vanaf € 4,52
2GB vanaf € 2,98
8GB vanaf € 3,18