Creditcards zijn handig in tijden van crisis.

25-12-2013
creditcard-02.jpg

De economische crisis duurt maar voort. Hoewel er over de hele wereld ondernemers blijven opstaan met goede ideeën en succesvolle bedrijven slagen we er niet in om de crisis definitief te bezweren. De verwachtingen zijn dat het tij binnen enkele jaren zal keren. Tot die tijd zullen we inventief moeten blijven en moeten roeien met de riemen die we hebben. Een zeer handig middel in tijden van crisis is de creditcard. Het aanschaffen van goederen en diensten op afbetaling is – zeker voor bedrijven en ondernemers – vaak de enige manier om een noodzakelijke investering te kunnen doen. Deze investering betaalt zich hopelijk snel terug zodat er geen schulden overblijven. Het nieuwste van het nieuwste op creditcard gebied komt uit een bijzondere hoek. Er bestaan tegenwoordig namelijk USB sticks in de vorm van creditcards: niet van echt te onderscheiden! Bij usbstick.nl kunnen we deze platte krachtpatser, bedrukt en wel, leveren tegen de scherpste tarieven.

USB stick creditcard

Zo’n ultradunne USB stick creditcard is ultra handig voor ondernemers en bedrijven. Het is namelijk een uitstekend relatiegeschenk dat zeer zeker in de smaak zal vallen. Dankzij z’n platte voorkomen past ‘ie in iedere tas of portemonnee. Uw klanten en relaties hebben zo altijd hun belangrijke documenten en foto’s bij zich, en dat allemaal in een handig pasje met uw logo prominent op de voorkant.
Een leuke, moderne en zeer opvallende manier om uzelf onder de aandacht te brengen. De als creditcard vermomde USB stick heeft een groot oppervlak en is dus zeer geschikt om geheel naar uw wensen te bedrukken. Een usb relatiegeschenk dat heel wat jaren meegaat. Net zoals uw bedrijf!

Wij snappen het als u hulp nodig heeft bij het maken van een keuze uit ons brede assortiment of als u meer wilt weten over de bedrukking ervan. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier of telefonisch; 0315-632515.

Uitgelicht

Houten USB stick Future met sleutelhanger USB stick Bot Twist Metallic USB
     
2GB vanaf € 3,40
8GB vanaf € 3,66
2GB vanaf € 3,48
8GB vanaf € 3,74
2GB vanaf € 3,32
8GB vanaf € 3,57