Crisis in de bouw: zorg voor aandacht!

21-01-2013
usbbouwsteen-92.jpg

Er heerst nog steeds veel crisis in de bouw. Zo vielen in 2012 veel zware klappen in de middensector en waren er weinig opdrachten voor bouwbedrijven, doordat het vertrouwen mist. Elk bouwbedrijf staat dus te springen om opdrachten en dan is het hopen dat uw bedrijf daar nu net voor uitgepikt wordt. Daarom wilt u natuurlijk alle aandacht, zodat u degene bent die de opdracht krijgt. Straks is het namelijk te laat en staat u met uw hachje op straat. Zover moet het natuurlijk niet komen en dat hoeft ook helemaal niet.

Usbstick.nl helpt u graag om op idee├źn te komen en kreeg inspiratie. Wij bieden namelijk die extra bouwsteen aan die uw bedrijf weer kan helpen opbouwen. Met een bouwsteen vestigt u namelijk die extra aandacht op uw bedrijf, waardoor u zich extra onderscheidt van uw concurrenten. En dat is nodig om die gewilde opdrachten binnen te halen. Deze USB stick bouwstenen zijn ideaal als USB relatiegeschenk, want ook uw logo kan uiteraard een prachtig plaatsje op deze bijzondere steen bemachtigen.

Zo maakt u uw naam op een leuke en pakkende manier bekend bij uw relaties. Daarnaast is deze bouwsteen ook multifunctioneel. Het is niet alleen nuttig om bestanden op te plaatsen, het zet ook aan het denken over de crisis in de bouw en het belang van het binnenhalen van opdrachten. Met deze bouwsteen maakt u dus ook volop reclame voor uw bedrijf en dat kan de ultieme laatste zet zijn om uw hoofd in deze crisis boven water te houden!

Uitgelicht

Kartonnen USB stick Green Choice USB memory stick Bamboo USB memory stick Conga
     
2GB vanaf € 3,48
8GB vanaf € 3,78
2GB vanaf € 3,24
8GB vanaf € 3,53
2GB vanaf € 3,24
8GB vanaf € 3,53