Cupido brengt u de liefde!

12-02-2013
usbhartje-123.jpg

Iedereen kent Cupido die het bekende beeld vormt voor de liefde. In de Romeinse mythologie is hij het zoontje van Venus, de godin van de liefde. Hij wordt ook wel Amor of Eros genoemd. Cupido wordt vaak afgebeeld als klein naakt jongetje met vleugeltjes en een pijl en boog. Met dat laatste schiet hij zogenaamd in de harten van mensen om ze verliefd te laten worden of om elkaar te laten haten. Daarmee is kleine Cupido nog wel eens ondeugend.

Usbstick.nl heeft op liefdesgebied het USB hartje en die is met de goede liefdespijl van Cupido bestoken. Dat kan magische liefdesrelaties uitlokken. Deze USB stick in-Love, die er erg appetijtelijk uitziet met haar glanzend rode kleur zorgt ook voor een leeg hoofd. Het neemt namelijk alle zorgen en bestanden in zich op, waardoor het hoofd van de mens volledig vrij komt te staan om zich mee te laten nemen op de roze wolk van Cupido.

Vooral in deze mooie februarimaand, maar ook voor elke ander seizoen, is dit USB hartje een ideaal usb relatiegeschenk om uw relatie eens liefdevol mee te verrassen. Bovendien is het hartje uitermate geschikt om in goede kwaliteit uw bedrijfslogo op te laten drukken. Er mag altijd ruimte gemaakt worden voor de liefde, want met Cupido weet je het maar nooit. Er kan zich zo een koppel op de werkvloer vormen en dan is het maar beter dat er geen bestanden in een roze wolk verloren gaan. Bereid uw relaties dus goed voor met dit nuttige lieve USB stickje!

Uitgelicht

Houten memorystick Wasknijper Gerecyclede papieren USB stick Recycle USB stick Amsterdam
     
2GB vanaf € 2,98
8GB vanaf € 3,01
2GB vanaf € 2,65
8GB vanaf € 2,69
2GB vanaf € 2,16
8GB vanaf € 2,21