Custom made USB sticks

17-02-2011
Custom-made-usb-sticks.jpg

Met een custom made USB stick heeft u een origineel en trendy relatiegeschenk in handen. Geef je relaties een blijk van waardering met een op maat gemaakt cadeau. Een maatwerk USB stick is de ideale manier om uw merk of boodschap op unieke wijze onder de aandacht te brengen bij uw relaties.

Ontwerp bij ons naar eigen wens een bijzondere USB stick. Met een bijzonder, eigen ontwerp kunt u een echte eye-catcher creeëren. Een presentje dat u met trots weggeeft aan uw partners.

Het ontwerp

Bij usbstick.nl bieden wij u de mogelijkheid om zelf - in samenwerking met ons grafische team- een USB stick te ontwerpen. U heeft zo de mogelijkheid om een geheel eigen identiteit aan het relatiegeschenk mee te geven. Heeft u al een beeld in uw hoofd van de ideale USB stick of bent u zelf al in het bezit van een voorbeeldafbeelding? Uw wensen kunnen dan eenvoudig worden gerealiseerd door ons grafische team.

Heeft u nog geen enkel idee, maar wilt u wel graag een unieke USB stick om weg te geven? Eén die bij uw merk past? Ons grafische team zit vol met creatieve ideeën. Kom vrijblijvend langs om het een en ander door te spreken. In onze showroom kunt u tevens custom made ontwerpen bekijken die eerder bij ons vervaardigd zijn. Samen met één van onze verkoopmedewerkers kunt u de mogelijkheden in alle rust onder de loep nemen.

Het is mogelijk om een USB stick 'custom made' te ontwerpen bij een oplage vanaf vijfhonderd stuks. Wat het materiaal betreft kunt een keuze maken uit rubber en kunststof. Beide materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben eigen voordelen. Rubber is aanzienlijk goedkoper, maar kunststof zal uw relatiegeschenk een iets stijlvollere uitstraling bezorgen.

Varianten

Wij hebben inmiddels al vele custom made USB sticks mogen realiseren. De meeste hiervan zijn speciaal ontworpen om aan te kunnen sluiten op bedrijfsthema's. Enkele hiervan hebben wij, in overleg, opgenomen in ons assortiment.

Uitgelicht

Full colour USB stick Button Mini USB stick Twister USB Stick Twist frosted
     
2GB vanaf € 3,57
8GB vanaf € 3,82
2GB vanaf € 3,01
8GB vanaf € 3,25
2GB vanaf € 3,15
8GB vanaf € 3,41