Dag van de Zorg: 12 mei 2011

29-03-2011
dagvandezorg.jpg
Nadat op 19 maart jongstleden de zorg- en welzijnsinstellingen hun deuren hebben geopend voor het publiek, is het op donderdag 12 mei tijd om de medewerkers van deze instellingen te verwennen. Op deze dag werd in 1820 de Engelse oorlogsverpleegster Florence Nightingale geboren: de vrouw die zich met hart en ziel bekommerde om het lot van de gewonden en stervenden tijdens de Krimoorlog. De ontwikkeling waarvan zij aan het begin stond, is later opgevolgd door het Rode Kruis. Een speciale ontwikkeling op het gebied van de zorg. Deze Dag van de Zorg wordt in de volksmond ook wel de Dag van de Verpleging genoemd. Overal ter wereld worden op deze speciale dag de medewerkers van zorg- en welzijnsorganisaties eens extra in het zonnetje gezet.

Inzet met hart en ziel

Iedereen komt meerdere malen per jaar in aanraking met een zorg- en/of welzijnsorganisatie. We gaan gemiddeld twee keer per jaar naar de tandarts voor een routinecontrole, bezoeken (helaas) ook op zijn tijd een huisarts of ziekenhuis en hebben vaak wel een familielid dat met liefde wordt verzorgd in een verpleeg- of verzorgingshuis. Nu de vergrijzing in Nederland toeneemt maken er al bijna vijf miljoen Nederlanders gebruik van voorzieningen op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Dat in al deze organisaties dagelijks tal van mensen zich met hart en ziel inzetten voor de medemens wordt nog wel eens over het hoofd gezien. Uit verschillende enquêtes is gebleken dat meer dan zes op de tien Nederlanders vindt dat de gezondheidszorg in Nederland wordt ondergewaardeerd. Waardeert u uw medewerkers voldoende?

Uit uw waardering

De Dag van de Zorg is de dag waarop u uw relaties en (verplegend) personeel kunt tonen hoe trots u op ze bent. Verras ze met een relatiegeschenk waar over is nagedacht. Een cadeau dat ze met open armen zullen ontvangen en nog vele malen (privé) te voorschijn zullen toveren: de usb stick. In ons uitgebreide assortiment usb sticks beschikken we over de meest uiteenlopende modellen. Wilt u een relatiegeschenk dat perfect aansluit op de zorgsector? Dan bent u bij usbstick.nl aan het goede adres! In onze collectie usb stick specials vindt u meerdere zorggerelateerde modellen. Wat dacht u bijvoorbeeld van de usb stick spuit, uitstekend geschikt voor ziekenhuizen en farmaceuten. Ook de usb stick midget, usb stick dude en de usb stick mini people zijn perfecte giveaways voor de zorgsector. Deze sticks hebben wij standaard in onder andere een verpleegster, chirurg, tandarts en dokter.

Een uniek cadeau?
Zit uw favoriete model er niet tussen? Dan is er geen nood aan de man. Bij usbstick.nl bieden wij u de mogelijkheid om, vanaf vijfhonderd stuks, een usb stick naar geheel eigen wens te ontwerpen. Samen met ons grafische team kunt u aan de slag gaan om uw ideale 'custom made' usb stick te laten vervaardigen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een usb dude met de bedrijfskleding van uw organisatie en voorzien van uw logo?

Voor een nog persoonlijker cadeau kunt u de stick door ons laten voorzien van data. Een persoonlijke (bedank)brief doet het altijd goed en zal door uw relaties en personeel gewaardeerd worden. Daarnaast is het een mooie gelegenheid om de foto's van teamuitjes en zakenborrels te uploaden als blijvende herinnering.

Uitgelicht

USB stick Champagnekurk USB stick Vliegtuig USB Stick Twist frosted
     
2GB vanaf € 3,57
8GB vanaf € 3,86
2GB vanaf € 3,40
8GB vanaf € 3,69
2GB vanaf € 2,99
8GB vanaf € 3,28