De Open Dag van de Zorg

01-03-2011
Zorgbranche.jpg

Een bezoekje aan de tandarts, de huisarts of het ziekenhuis. Even snel langs de drogist voor een shampoo of langs de apotheek voor nieuwe medicijnen. Iedereen komt wel eens in aanraking met een organisatie uit de zorg- en welzijnssector. Hoe gaat zo'n organisatie nou eigenlijk te werk en wat gebeurd er achter de schermen?

Op zaterdag 19 maart is het weer zover: de Open Dag van de Zorg. Op deze dag openen zorg- en welzijnsorganisaties hun deuren voor het publiek. Een uitgelezen kans om eens nader kennis te maken met deze organisaties. Bezoekers, jong enn oud, worden uitgenodigd om een kijkje achter de schermen te nemen, ook op plekken die normaal niet toegankelijk zijn voor het publiek. Hierdoor kunnen zij kennis maken met de zorg in al haar facetten. Er wordt niet alleen informatie verstrekt over de organisaties zelf, ook kunnen geïnteresseerden meer informatie krijgen over vrijwilligerswerk of een baan in deze sector.

De USB stick als giveaway

Bezoekers zullen op zo'n open dag veel informatie te horen krijgen. Misschien zelfs wel te veel om in één keer te kunnen verwerken. Wilt u dat uw organisatie onder de aandacht blijft? Promoot uw bedrijf met een originele giveaway.

Een USB stick leent zich uitstekend als promotie artikel voor de Open Dag van de Zorg. Bij usbstick.nl hebben wij een uitgebreid assortiment, waarvan een aantal in zorg-thema. Hiermee kunt u niet alleen uw organisatie op een originele manier promoten, maar ook uw medewerkers een blijk van waardering schenken. Wat dacht u bijvoorbeeld van de USB stick Spuit of een USB pen met laserpointer: ideaal voor doktoren?

Gaat uw voorkeur uit naar een originelere uitvoering, dan zijn de USB stick Mini People, de USB stick Midgets of de USB stick Dudes een goede keuze.

Uitgelicht

USB pen Elegance Gerecyclede papieren USB stick Recycle Full colour USB stick Doming
     
2GB vanaf € 3,48
8GB vanaf € 3,78
2GB vanaf € 3,24
8GB vanaf € 3,53
2GB vanaf € 4,23
8GB vanaf € 4,52