De Paus

18-02-2013
usbpaus-142.jpg

Breaking news: 28 februari a.s. zal Paus Benedictus XVI wegens gezondheidsproblemen aftreden. Het aftreden van de Paus is zeer ongebruikelijk, de laatste keer dat dit gebeurde was namelijk eeuwen geleden.

Het aftreden van Benedictus XVI is voor sommige mensen reden genoeg om met allerlei grappen over de Paus aan te komen. Een klein voorbeeld: “Wat Beatrix kan, kan de Paus ook”. En zo gaan er nog vele grapjes de wereld rond.
Natuurlijk is de Paus een populair doelwit van zulke grapjes, want wie kent de Paus nou niet? Heeft u een bedrijf en zoekt u nog naar een leuk relatiegeschenk, premium of give away dat iedereen aan zal spreken? Dan heeft usbstick.nl het perfecte geschenk voor u! Een usb stick in de gedaante van de Paus misschien?

USB-sticks bieden dé manier om je data, bestanden of foto’s gemakkelijk te vervoeren en om ze veilig te hebben, mocht er wat gebeuren met je computer. In het assortiment van usbstick.nl zijn vele USB-sticks te vinden in allerlei soorten en maten. Maar als u een écht origineel geschenk wilt geven, biedt de site van usbstick.nl ook de mogelijkheid om zelf uw eigen USB-stick te ontwerpen, compleet met eigen bedrijfslogo. Zo zijn er in het assortiment de zogenaamde ‘Ball USB people’ te vinden, USB-sticks in de vorm van poppetjes die een bepaald beroep uitbeelden. Wanneer u uw eigen USB-stick wilt gaan ontwerpen, kunt u deze bijvoorbeeld in de vorm van de Paus laten leveren. Met deze Paus USB-stick, bedrukt met uw bedrijfslogo, heeft u een origineel, nuttig en leuk relatiegeschenk. Bovendien is de stick helemaal  up to date met betrekking tot het laatste nieuws over de Paus.

USB-sticks zijn een erg populaire manier om uw bedrijf of product te promoten. Bovendien staat usbstick.nl voor een goede service en klantgerichtheid. Binnen 12 à 15 werkdagen na uw bestelling wordt deze geleverd, maar kan, indien gewenst, ook sneller geleverd worden.
Kijkt u gerust eens rond in het ruime assortiment van usbstick.nl en laat u inspireren voor een leuk bedrukt usb relatiegeschenk. En wanneer u ervoor kiest uw eigen stick te ontwerpen, kunt u uw fantasie de vrije loop laten. Vragen over de producten, de levering, de betaalwijze et cetera kunt u stellen via de site van usbstick.nl en direct contact kunt u opnemen met onze medewerkers via het volgende telefoonnummer: 0315-632515

Uitgelicht

USB stick gloeilamp USB stick Nekkoord USB stick Rode peper
     
2GB vanaf € 3,57
8GB vanaf € 3,86
2GB vanaf € 3,32
8GB vanaf € 3,61
2GB vanaf € 3,40
8GB vanaf € 3,69