De USB dudes

10-01-2013
usbdude-81.jpg

Ze hebben wel wat weg van het bekende speelgoed Playmobil, zo zonder neus en met de typische handjes. Ze kennen zelfs dezelfde bewegingsmogelijkheden: de stand van de armen en de benen kunnen worden veranderd. Maar waar het populaire speelgoed vooral bedoeld is om mee te spelen, dienen de zogenaamde USB Dudes nog een heel ander doel: mobiele data-overdracht! Want wie zo brutaal is om het hoofd van de poppetjes te trekken, vindt een USB-aansluiting. …

Poppetjes met ‘wijsheid’ in hun hoofd. Door het hoofdje eraf te trekken is het lichaam te grbuiken als USB-stick: is dat niet grappig? Deze verre van saaie USB-sticks zullen ieders aandacht trekken. En dat is precies wat u wilt! De vermomde USB-sticks zijn namelijk niet zomaar poppetjes. Ze vertegenwoordigen een beroep. Verschillende standaardberoepen zijn als USB-stick te bestellen, zoals tandarts, politieman of piloot. Erg leuk als geschenkje. Zo is de voetballer leuk als cadeautje aan de leden van uw sportvereniging, of de dokter of zuster bijvoorbeeld er geschikt als presentje aan patiëntjes in het ziekenhuis. Vanaf 250 stuks kunt u speciale poppetjes zoals een kerstman bestellen. Een succes in uw kerstpakket!

En vanaf 500 stuks kunt u zelf het uiterlijk van uw poppetjes bepalen. En dat is natuurlijk het allerleukst. Kleed een USB-stick met uw eigen bedrijfskleding, laat de USB poppetjes bedrukken aan en deel de sticks uit onder uw medewerkers. Dat is niet alleen ontzettend leuk, het werkt ook nog eens als goede promotie! Want de aandachttrekkers brengen, waar u hem maar gebruikt, uw bedrijf zeker onder de aandacht. Vrolijk uw kantoor wat op, maak kinderen blij, verbaas collega’s en tover een lach op het gezicht van uw relaties.

Er zijn ook andere vormen van de USB dudes, zoals de kleinere people en de midgets, die met een koordje makkelijk ergens aan te bevestigen of te hangen zijn. Standaard worden de poppetjes in een mooie geschenkverpakking geleverd. Zo vormen de USB-poppetjes de ideale premiums!

Uitgelicht

USB stick Champagnekurk USB stick Bouwsteen Houten USB stick Twist
     
2GB vanaf € 3,73
8GB vanaf € 3,99
2GB vanaf € 3,48
8GB vanaf € 3,74
2GB vanaf € 3,40
8GB vanaf € 3,66