De USB sleutel Home: de sleutel tot succes

02-02-2011
USB-sleutel-Home2.jpg

Aan het begin van een nieuw jaar worden wellicht de nodige veranderingen binnen uw bedrijf doorgevoerd en dus wordt de zoektocht gestart naar een origineel relatiegeschenk. Een geschenk dat u zal onderscheiden van de concurrent, maar dat ook functioneel is voor de ontvangers. De USB stick is de ideale uitkomst: trendy, handig en een uitstekend promotie artikel!

Waarom een USB stick?

De USB stick is een onmisbaar item geworden in deze tijd van moderne communicatie. Op kantoren, banken, in scholen en in overheidsgebouwen of bij mensen thuis: USB sticks zijn er! USB sticks zijn handig om veilig data op te slaan of om gegevens makkelijk te transporteren. Een USB stick is echter ook ideaal om reclame mee te maken, iets dat nog vaak over het hoofd wordt gezien. Doordat ze leverbaar zijn in vele uitvoeringen en capaciteiten, is er altijd een ontwerp te vinden dat op uw beroep aansluit. Zit uw gewenste model niet in ons assortiment? Dan bieden wij de de mogelijkheid om een Custom Made USB stick te (laten) ontwerpen.

De USB sleutel Home

Dat deze speciale modellen een langere levertijd hebben dan de standaard USB sticks, zal geen verrassing zijn. Bij usbstick.nl begrijpen we echter dat er ook vraag is naar originele USB sticks die op korte termijn leverbaar zijn. Wij hebben onze voorraad per direct uitgebreid met één van onze USB stick Specials: de USB sleutel Home. Deze sleutel(hanger) is de USB stick voor onder andere makelaars, vastgoedhandelaren en woningcooperaties. De USB sleutel Home leent zich uitstekend voor een gravering van uw eigen logo, persoonlijke boodschap of slogan. Wat dacht u bijvoorbeeld van: "Geduld is de sleutel tot tevredenheid" of "De sleutel tot inzicht bevindt zich in onszelf"? Doordat wij de sleutel uit onze voorraad leveren en het graveren zal plaats vinden in onze eigen drukkerij, zult u de USB stick binnen één week in huis hebben!

Uitgelicht

USB stick Shirt USB stick Wijnkurk USB Stick Twist frosted
     
2GB vanaf € 2,98
8GB vanaf € 3,01
2GB vanaf € 2,65
8GB vanaf € 2,69
2GB vanaf € 1,83
8GB vanaf € 1,89