De USB stick Brandblusser: ideaal voor ieder digitaal noodgeval!

01-01-2014
brandblusser.jpg

De herkenbare, kleine, roodmetalen brandblusser zien we tegenwoordig op steeds meer plekken. Op kantoor, in de supermarkt, bij de dokter. In Belgiƫ vinden we ze zelfs in iedere personenauto, waar men de brandblusser verplicht in de auto moet hebben. De alomtegenwoordigheid van de brandblusser is natuurlijk niet verwonderlijk. Het is een veilig en zeer effectief middel om een beginnende brand mee te bestrijden. De meeste branden beginnen als een klein, overzichtelijk brandje. Met behulp van een goede brandblusser kan ieder brandhaardje in een mum van tijd worden gedoofd en wordt het brandje geen brand. Naast brandblussers met water bestaan er ook varianten met poeder, schuim of koolstofdioxide. Allemaal hebben ze gemeen dat ze handig in gebruik zijn en onmisbaar bij het bestrijden van een (binnen)brandje. Bent u als bedrijf actief in de bedrijfsveiligheidssector? Of bent u op zoek naar grappige relatiegeschenk USB sticks waarmee uw klanten ieder digitaal noodgeval aankunnen? Dan is de USB stick Brandblusser de reclame USB stick voor u!

Een opvallend relatiegeschenk: de USB stick Brandblusser

De USB stick Brandblusser is dankzij zijn opvallende uiterlijk een zeer geschikt relatiegeschenk voor verschillende doeleinden. Om het belang van brandveiligheid te benadrukken tijdens een training, en uw klanten of medewerkers een aandenken mee naar huis te geven zodat ze zich de dag nog goed zullen blijven herinneren. Maar ook als reclame USB stick voor uw Oosters of Mexicaans restaurant, zodat uw klanten de vlammen in hun mond kunnen ‘blussen’ met de stick. Wat u als bedrijf ook voor ludieke actie bedenkt, de brandblusser is veelzijdig en zal zeker in de smaak vallen als handige USB stick.

Brandblusser bedrukken? Geen probleem!

Om de USB stick Brandblusser helemaal af te maken bedrukken wij de sticks voor u met uw logo of bericht naar keuze. De behuizing van de stick, de rode huls van de brandblusser, is hiervoor uitermate geschikt. Uw logo zal niet onopgemerkt blijven, wat de bedrukte USB sticks tot een geweldig promotiemiddel maakt. Dankzij onze hoogwaardige druktechnieken zal uw logo slijtvast zijn en blijft de brandblusser tijdens intensief gebruik overeind als kleine maar krachtige reclamezuil. En intensief gebruik is precies waarvoor deze sticks zijn gemaakt. Leverbaar in diverse capaciteiten en voorzien van duurzame chips kunnen ze jaren mee. Ideaal voor ieder digitaal noodgeval!

Uitgelicht

USB geheugenstick Spuit USB stick Bouwsteen USB Sticks Venice
     
2GB vanaf € 3,32
8GB vanaf € 3,61
2GB vanaf € 3,32
8GB vanaf € 3,61
2GB vanaf € 3,07
8GB vanaf € 3,36