De USB stick Twist. Simpelweg succesvol

14-12-2013
usb stick twist.jpg

Never change a winning formula is een veelgehoorde uitspraak. In het Nederlands zouden we zeggen: verander nooit een vertrouwd en succesvol recept. In heel veel gevallen is dit natuurlijk een waarheid als een koe. Het is weliswaar goed om af en toe te innoveren en op zoek te gaan naar nieuwe methoden en invalshoeken, maar wanneer we iets goeds in handen hebben behoeft dat weinig verandering. Een van deze ‘vertrouwde recepten’ is de balpen. Een verrassend eenvoudig maar tegelijkertijd onmisbaar ding in ieder huishouden. En om die reden ook al jaren hetzelfde qua ontwerp en hetzelfde in gebruik. Er zijn natuurlijk nog veel meer van dit soort gebruiksvoorwerpen te bedenken waarvoor het devies ‘waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan’ geldt. Wat te denken van de wasknijper, de riem en de paperclip? We gebruiken ze vrijwel allemaal dagelijks en staan eigenlijk nauwelijks stil bij het slimme, oerdegelijke ontwerp. Ook in de wereld van de high  tech producten zijn er een aantal van deze simpele succesnummers aan te wijzen. Bij Usbstick.nl heet dit succesnummer de USB stick Twist. Onze bestverkochte bedrukte USB stick! De Twist dankt deze positie aan zijn eenvoudige design en de hoge mate waarin de stick gepersonaliseerd kan worden.


De USB stick die altijd voor u klaar staat

De prachtige USB stick Twist is in al zijn eenvoud een fantastisch relatiegeschenk om weg te geven aan uw relaties en klanten. Het grote, platte oppervlak leent zich uitstekend om te bedrukken met uw logo, adres of tekst. De USB sticks bedrukken is in een handomdraai gedaan dankzij onze hoogwaardige druktechnieken. Bovendien kan de behuizing geleverd worden in de kleur van uw huisstijl. Zo wordt de stick persoonlijk en verspreidt u uw boodschap op een originele en kenmerkende manier.


Twist, plug and play!

In het dagelijkse gebruik is de reclame USB stick Twist net zo’n slim en oerdegelijk object als de paperclip of de knijper. Simpel qua design en onmisbaar in ieder modern huishouden. Met een eenvoudige ‘twist’ is deze relatiegeschenk USB stick klaar om ingeplugd te worden en te worden gebruikt. Dankzij de beste materialen hebben uw klanten gegarandeerd jaren plezier van de stick. En plezier van u, want uw logo staat natuurlijk opvallend op de stick gedrukt!

Uitgelicht

Multitool geheugenstick Promotie USB Memory stick Sanny Milieuvriendelijke USB-stick Twist
     
2GB vanaf € 3,64
8GB vanaf € 3,65
2GB vanaf € 2,07
8GB vanaf € 2,13
2GB vanaf € 2,07
8GB vanaf € 2,13