De USB-stick altijd bij je

29-12-2013
wasknijper.jpg

‘Neem je een USB-stick mee? Dan geef ik je gelijk wat pdf-bestandjes’ vraagt je collega bij het maken van een overlegafspraak. ‘Natuurlijk!’ zeg je. Voor je weggaat van huis denk je er weer aan. Je USB-stick, die moest mee! Die lag op het bureau… Toch? Misschien nog in het voorvak van je tas? Het zijvak? In de computer laten zitten? Hè, er is helemaal geen tijd meer om te zoeken. Dan maar niet. Eenmaal in de auto zie je pas waar je stick is gebleven… Op de bijrijdersstoel, waar hij gisteren vast uit je tas is gevallen.

USB sleutelhangers

Herkenbaar probleem? Er zijn mensen die altijd hun zaakjes op orde hebben en nooit iets kwijt zijn, maar die zijn in de minderheid. Voor de rest zijn er gelukkig handige oplossingen. Ook als het aankomt op USB-sticks; je hoeft je USB-stick helemaal niet los in je tas te bewaren! USB-stick.nl heeft in haar brede assortiment USB-sticks namelijk een aantal handige USB-sticks met sleutelhanger. Daarmee bevestigt u uw USB-stick gemakkelijk aan uw sleutelbos, de ritssluiter van uw tas of bijvoorbeeld aan een lanyard. Nooit meer zoeken naar uw USB-stick als u hem nodig heeft. De Practica is bijvoorbeeld een van deze handige USB-oplossingen, en als u een stijlvoller, zakelijker model zoekt hebben wij de leren USB stick sleutelhanger.

Een sleutelhanger is niet de enige oplossing: creatief is ook het wasknijper model. Deze USB stick is verwerkt in een echte stevige wasknijper! Grappig, origineel, en ontzettend handig om te bevestigen aan papieren stukken, het binnenzakje van uw jasje, aan uw laptoptas en ga zo maar door. En net als alle andere modellen USB sticks is ook deze stick te voorzien van uw naam, logo of andere boodschap. Dat maakt onze sticks ook nog eens heel geschikt voor verspreiding van deze ideale USB-sticks onder uw medewerkers, zakelijke relaties. Zoek dus niet verder voor de USB-stick die u altijd aan uw sleutelbos/tas/etc. blijft zitten. Nu nog zorgen dat u de sleutelbos met aanhangige USB-stick zelf niet kwijt raakt.

Uitgelicht

USB memory stick Bamboo USB stick creditcard met flesopener Twist Metallic USB
     
2GB vanaf € 3,24
8GB vanaf € 3,53
2GB vanaf € 3,48
8GB vanaf € 3,78
2GB vanaf € 3,15
8GB vanaf € 3,45