De beurs op met USB-sticks

25-02-2013
usbvisitekaartje-127.jpg

Wie een beurs bezoekt, weet soms niet waar hij moet kijken. Standjes hier, een rek met informatiefolders daar, een workshop links en een commercial rechts. Ontzettend leuk natuurlijk om mensen te ontmoeten uit dezelfde branche. En nuttig ook: u maakt contact met mensen aan wie u later nog wat kunt hebben. Het doel van een beurs is vaak duidelijk: u maakt uw producten of dienst bekend bij de rest van het publiek. Maar hoe zorgt u er nou voor dat deze mensen u daadwerkelijk onthouden? Hoe zorgt u ervoor dat u niet direct vergeten bent bij die ene geïnteresseerde, als die weer eenmaal thuis is?

U zorgt voor promotiemateriaal! Maar dat blijkt in de praktijk lastiger dan het klinkt. Zo worden folders vaak weggestoken in een jaszak en pas na een wasbeurt weer onleesbaar bevlekt teruggevonden. Het liefst zou u de mensen iets meegeven waarvan u zeker weet dat ze het thuis weer gaan pakken… Iets nuttigs, origineels, effectief… Dat is een bedrukte USB-stick! Geef USB-sticks weg als promotiemateriaal op beurzen, en u zult in ieder geval niet vergeten worden. De stick laat u door ons professioneel voorzien uw bedrijfsnaam of -logo, en op de stick zet u alle informatie die u de potentiële klanten wilt meegeven. Productfilmpjes, een PDF, foto’s, noem maar op. Zet ze op USB-sticks die u aan iedereen uitdeelt. Reken maar dat deze sticks thuis en op kantoor gebruikt gaan worden om bestanden over te zetten. Daarbij wordt de ‘meegegeven inhoud’ niet over het hoofd gezien. Ook bijvoorbeeld een .vcf bestand kunt u op stick zetten: een bestandje dat gebruikt wordt voor het uitwisselen voor contactgegevens. Zo heeft u dus digitale visitekaartjes!

Een beurs zal gemakkelijker en succesvoller zijn als u mensen de juiste informatie makkelijk mee kunt geven zodat ze het later nog eens na kunnen lezen of tegen komen. Met deze digitale goodiebags bent u daar in elk geval van verzekerd: USB-sticks als premium!

Uitgelicht

USB stick Creditcard USB pen Laserpointer USB stick Vliegtuig
     
2GB vanaf € 3,48
8GB vanaf € 3,74
2GB vanaf € 3,65
8GB vanaf € 3,90
2GB vanaf € 3,57
8GB vanaf € 3,82