De eerste winnares bekend

11-09-2013
dude-met-hondje-usbsticknl.jpg

Op 3 september jl. maakten we onze nieuwste usb stick winactie bekend. Daarbij verloten we elke week een usb stick "Stravers"dude. Ons doel is in dit geval zoveel mogelijk volgers op Twitter te krijgen om die volgers dan in de toekomst van de laatste nieuwtjes te kunnen voorzien. Nieuwtjes over usb sticks als relatiegeschenk. Bedrukte usb sticks wel te verstaan.


USB stick dudes


Usbstick.nl heeft een heel uitgebreid assortiment aan te bedrukken usb sticks. Om te beginnen hebben we natuurlijk de gewone, standaard usb sticks. Daar is immers nog steeds heel veel vraag naar, waarbij de USB stick Twist absoluut koploper blijft.

De afgelopen jaren is er echter steeds meer vraag gekomen naar aparte usb sticks. En die zijn er genoeg. USB stick pennen, leren en houten usb sticks zijn zelfs al heel gewoon geworden. Maar de USB stick dude blijft apart. Zeker omdat er een heleboel varianten op zijn. Wij staan er nog regelmatig mee in de handen in het magazijn. Ze zijn ook zo leuk! Dat heeft ook de winnares van onze eerste wekelijkse verloting gezien.


Eerste winnares usb stick dude


Nadat we de usb stick winactie bekend hebben gemaakt hebben we er een heleboel volgers op Twitter bij gekregen. En een heleboel leuke reacties op de foto van de te winnen USB dude ook. Bijna onmogelijk om die allemaal te beantwoorden...

De eerste winnares is inmiddels bekend en de usb stick is ook al verstuurd en ontvangen. De winnares stuurde ons een leuke foto van het poppetje met een knuffel van haar dochter. Wij raadden haar al aan de stick goed te verstoppen, anders verdwijnt hij vast in de speelgoedkist en dat zou zonde zijn.

Deze week zijn we een nieuwe winactie ingegaan onder dezelfde voorwaarden. Iedere volger op Twitter maakt dus weer kans. Ga dus snel naar usbstick.nl op Twitter, deel het actiebericht en wordt onze volger. Dan maken we dinsdag de 17e onze volgende winnaar bekend.

Uitgelicht

USB memory stick Conga USB stick Champagnekurk Promotie USB Memory stick Sanny
     
2GB vanaf € 3,40
8GB vanaf € 3,66
2GB vanaf € 3,73
8GB vanaf € 3,99
2GB vanaf € 3,24
8GB vanaf € 3,49