De enige echte USB stick met een Twist

17-11-2013
usb_twist.jpg

Een veelgehoorde slogan in deze moderne tijd vol prikkels, drukte en onzekerheden is ‘back to basics’ of ‘terug naar de basis’. We horen deze uitspraak op allerlei verschillende plaatsen opduiken, maar wat wordt er nu eigenlijk precies mee bedoeld? We zouden bijvoorbeeld kunnen denken aan back to basics wanneer we met vakantie gaan. Geen luxe resorts, hotels en all-inclusive formules, maar ouderwets kamperen met een tentje, een eenpittertje en een stapel goede boeken om onszelf te vermaken. Steeds meer mensen verkiezen deze primitieve maar enorm gezellige manier van vakantie vieren boven een dure luxe-vakantie. Wanneer we het hebben over kleding is back to basics ook een belangrijk principe in de mode van vandaag de dag. Alle tierlantijntjes blijven achterwegen, de modebewuste mens ziet er stijlvol maar eenvoudig uit. Wat woninginrichting betreft zien we eenzelfde trend: sloophout, drijfhout, oude hutkoffers. Zo lang het er maar oud, afgeleefd en vooral eenvoudig uitziet willen we het dolgraag in huis. Ook op het gebied van USB sticks is ‘less’ vandaag de dag in veel gevallen ‘more’. Bent u als bedrijf op zoek naar een doeltreffend maar eenvoudig relatiegeschenk? Dan zal de reclame USB stick Twist u zeker bevallen.

USB stick Twist meest verkocht exemplaar

Honderden bedrijven voor u zijn gevallen voor de charmes van onze bestseller, de USB stick Twist. En daarvoor zijn een aantal goede redenen aan te wijzen. De Twists behoren namelijk tot de meest goedkope USB sticks in ons assortiment. Goedkoop is in dit geval zeker geen duurkoop want de USB sticks Twist zijn uitgerust met A-klasse chips en gemaakt van de beste materialen. Standaard is de Twist bovendien leverbaar in diverse kleuren en vanaf 25 stuks is het zelfs mogelijk om de behuizing te laten vervaardigen in de kleur van uw eigen huisstijl. Een zeer aantrekkelijke extra optie dus.

Herkenbaar dankzij prachtige bedrukking

Het metalen gedeelte van de USB sticks, daar waar de sticks ‘twisten’, leent zich buitengewoon goed om te bedrukken met uw bedrijfslogo of bijvoorbeeld webadres. Zo maakt u de relatiegeschenk USB sticks helemaal persoonlijk en zullen de sticks in handen van uw klanten en relaties gegarandeerd goede reclame voor uw bedrijf maken. Bedrukte USB sticks worden veelvuldig gebruikt, dus het reclame-bereik zal zeer groot zijn. De USB stick Twist is kortom een prima relatiegeschenk voor iedere branche. Duurzaam maar niet duur, en helemaal naar uw wensen aan te passen!

Uitgelicht

Luxe USB memory stick Exclusive USB Stick Twist frosted Full colour USB stick Doming
     
2GB vanaf € 3,57
8GB vanaf € 3,82
2GB vanaf € 3,15
8GB vanaf € 3,41
2GB vanaf € 4,39
8GB vanaf € 4,65