De gloeilamp is geschiedenis!

18-03-2013
usbgloeilamp-148.jpg

In de 19e eeuw gebeurde er iets moois in de wereld. De gloeilamp werd uitgevonden, een product waar de naam van Thomas Edison vaak aan gekoppeld wordt. Samen met andere uitvinders heeft hij meegeholpen om dit praktische middel te genereren. Een product waarmee met elektriciteit licht wordt gecreƫerd. Ook heeft de gloeilamp andere uitvindingen als kunstvezel en de elektronenbuis veroorzaakt. Kortom de gloeilamp is vervolgens niet meer uit ons leven weg te denken. Toch was de gloeilamp, hoe handig hij ook is, niet goed voor het milieu en daarom worden er steeds meer maatregelen genomen.

Zo mogen er in Nederland sinds 1 september 2012 niet meer gloeilampen gemaakt worden. Gloeilampen gebruiken namelijk zeer veel energie en die wordt grotendeels omgezet in warmte. Bij spaarlampen en LED-lampen wordt de energie echt gebruikt voor licht en niet voor warmte. Dat maakt dat de gloeilamp waarschijnlijk straks zal uitsterven en antiek wordt. U als bedrijf kunt echter alsnog aan een gloeilamp komen. Usbstick.nl heeft namelijk de gloeilamp USB stick. Die kunt u aanschaffen en weggeven als antiek relatiegeschenk.

De gloeilamp USB sticks behoren tot de usb sleutelhangers en zijn ook uitstekend te bedrukken met uw bedrijfslogo. Wees de geschiedenis voor en laat uw relaties in de toekomst genieten van die goede oude tijd, waarbij ze uw bedrijf uiteraard niet zullen vergeten. Want antiek oogt, daar hoort een geschiedenis bij en met uw logo op dit stuk antiek zal uw bedrijf in die verhalen nog vaak ter sprake komen!

Uitgelicht

USB stick Nekkoord USB stick Wijnkurk Laptopset met USB stick
     
2GB vanaf € 3,48
8GB vanaf € 3,74
2GB vanaf € 3,40
8GB vanaf € 3,66
2GB vanaf € 4,39
8GB vanaf € 4,65