De lederen USB stick: de definitie van luxe, stijl en elegantie

20-09-2013
leren-usbstick-207.jpg

Leder is sinds jaar en dag een echt luxeproduct. Een prachtige leren jas ziet er nét wat gedistingeerder uit dan een gewone, eenvoudige jas van stof. Maar niet alleen voor onze jassen is leer een veelgebruikt product. Je kunt het zo gek niet bedenken of er bestaat een lederen variant van. Om te beginnen natuurlijk de portemonnee, die uitgevoerd in leer de ideale metgezel is van uw bankpasje, uw rijbewijs en natuurlijk uw geld. Naast de portemonnee zijn veel vrouwen dol op leren handtassen om al hun spulletjes en snuisterijen in op te bergen. In verschillende kleuren verkrijgbaar zien leren handtassen er vrolijk en tegelijkertijd zeer luxueus uit. Momenteel zijn de leren smartphone-hoesjes die onze kostbare telefoons moeten beschermen zeer populair, net als de leren tablet-hoezen trouwens. Ze zorgen naast bescherming natuurlijk ook voor een stukje grip bij het vasthouden en zien er bovendien prachtig uit. Een nieuwe trend zijn de leren USB sticks. Bij Usbstick.nl kunt u deze leren USB sticks bedrukken zodat u een prachtig, luxe relatiegeschenk kunt geven aan uw klanten en relaties!


Digitale luxe voor een betaalbare prijs


We hebben drie schitterende leren USB sticks in ons assortiment. Onze hardloper is de Exclusive, een stijlvolle USB stick vervaardigd uit roestvrijstaal van de allerbeste kwaliteit. Dit relatiegeschenk staat altijd voor zijn gebruiker klaar en ziet er ook nog eens fantastisch uit. Een lust voor het oog op het werk en natuurlijk thuis. Reclame USB sticks hebben er nog nooit zo geweldig uitgezien! Ook de Luxury is een uitstekende keuze. Deze relatief gezien goedkope USB sticks zitten verstopt in een mooie lederen houder. Zo blijven de bestanden van uw klanten gegarandeerd veilig. De leren USB stick sleutelhanger tenslotte is naast stijlvol ook nog eens hartstikke handig en aan iedere sleutelbos te bevestigen. Klein van stuk maar groot qua prestaties en capaciteit.


Bedrukken of stansen voor een prachtige finish


Zo’n mooi modern usb relatiegeschenk wordt pas echt ‘eigen’ wanneer wij de lederen USB sticks bedrukken of stansen met uw logo of reclameboodschap. De lederen buitenkant van alle sticks leent zich namelijk uitstekend voor blinddruk. Maar wij zouden Usbstick.nl niet zijn als we ze niet ook schitterend konden bedrukken. USB sticks met logo vallen direct op en zullen door uw klanten veelvuldig gebruikt gaan worden. Overtuigd van de klasse van onze lederen USB sticks? USB sticks bestellen kan altijd door een offerte aan te vragen. U hebt dan binnen de kortste keren een luxueus relatiegeschenk in huis waarmee u elke klant aan u kunt binden.

Uitgelicht

Usb stylus Rubberen armband met usb stick USB stick Vliegtuig
     
2GB vanaf € 3,40
8GB vanaf € 3,69
2GB vanaf € 3,15
8GB vanaf € 3,45
2GB vanaf € 3,40
8GB vanaf € 3,69