De leuke collectie van usbstick.nl

21-06-2022
collectieusbstick.jpg

Wij van usbstick.nl hebben een heel groot assortiment. Maar soms kan je door de bomen het bos niet meer zien, dus hebben wij een paar leuke voorbeelden voor jou. We hopen dat je hier wat aan hebt om een keuze te maken.

USB-stick Twist

Deze USB-stick is veruit ons meest verkochte product, maar met een hele goede reden. Dankzij de goede kwaliteit en handige design is het makkelijk mee te nemen. Daarnaast is het mogelijk om hem helemaal te personaliseren zodat hij perfect bij jou bedrijf past. Door bijvoorbeeld jouw eigen PMS-huisstijl toe te passen.

Bamboe USB-stick Twist

Ook dit is een USB-stick die heel erg gewild is. Door het gebruik van bamboe is dit de perfecte keuze om bestanden op te slaan op milieuvriendelijke wijze. En als het nog niet mooi genoeg is kan je er ook nog je eigen logo op laten zetten.

USB-stick Creditcard

Weinig ruimte, maar wel je USB-stick mee willen nemen? Dan kan dit de oplossing zijn! Door zijn kleine formaat kan je hem net als een creditcard gemakkelijk meenemen in je portemonnee, zodat je altijd en overal je informatie bij je hebt. Ook is er uiteraard de optie om hem te laten bedrukken.

Ronde ECO USB-stick

Deze eco USB-stick is gemaakt van tarwestro. Tarwestro is de overgebleven stengel van geoogste tarwe. Het is duurzaam, milieuvriendelijk én biologisch afbreekbaar. Daarnaast is het een goed alternatief voor plastic. Ook is hij nog te bedrukken met bijvoorbeeld je eigen logo.

Custom made

Naast al deze mooie USB-sticks hebben wel ook de mogelijkheid om een geheel eigen USB-stick te maken. Hierbij kun je een geheel eigen design insturen die wij dan vervolgens voor je maken. Hieronder zijn een paar voorbeelden te zien.

Wij hopen dat je hier wat aan gehad hebt en nu makkelijker een keuze hebt kunnen maken. Heb je nog verdere vragen over onze USB sticks? Stel ze dan en wij helpen je graag. Wij vinden persoonlijk contact heel belangrijk. Neem contact met ons op via de mail of telefonisch op 0315-632515.

Uitgelicht

Houten USB stick Twister Houten USB stick Environment met nekkoord Custom made USB sticks
     
2GB vanaf € 3,08
8GB vanaf € 3,35
2GB vanaf € 3,08
8GB vanaf € 3,35
2GB vanaf € 3,25
8GB vanaf € 3,52